Ultima oră
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

Gică Hagi spune că are probleme de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova. “E o provocare mare pentru noi, o deplasare dificilă”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21122561/1/gica-hagi-farul.jpg

Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că are probleme de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova, din play-off-ul Superligii, însă este încrezător în jucătorii care vor intra pe teren.

"Un meci în deplasare cu o echipă foarte bună, cu o echipă care este în formă, a arătat că este foarte competitivă. E o provocare mare pentru noi, o deplasare dificilă. Avem anumite probleme, accidentări, începând cu Băluţă, cu Larie. Nu ştim cât de lungă va fi pauza lui Băluţă. Popescu şi Gustavo sunt dinainte... Morar are şi el problemă la aductor, Mazilu e răcit", a spus Hagi.

El a menţionat că Farul merge la Craiova "doar cu gândul de a lua cele trei puncte". "Provocarea noastră ca staf este de a încerca să găsim formula ideală în compartimentul defensiv, care are de suferit în acest moment. Încrezători că suntem în formă, am arătat că jucăm un fotbal foarte bun. Cei care vor juca, sunt încrezător în ei. Încredere multă, curaj şi sperăm să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Sunt sigur că va fi un meci foarte frumos. Eu aş vrea să nu primim gol".

"Dacă vom ieşi campioni va fi o sărbătoare mare la Constanţa, ceva fantastic, asta ne dorim, visăm şi o să muncim pentru asta", a mai afirmat Hagi.

Formaţia Farul Constanţa va întâlni Universitatea Craiova, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.30, în etapa a opta a play-off-ului Superligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele