Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Gică Hagi, un nou discurs manifest. ”Cei de sus trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20768981/1/gh.jpg

Gică Hagi a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre problemele cu care se confruntă fotbalul românesc. ”Regele” a dezvăluit că vrea să cedeze o bună parte din acţiunile le Farul şi cere implicarea mediului privat în sportul autohton.

”Firme puternice trebuie să vină. Am investit, sunt acţionar, dar vreau să rămân cu partea mea. Meseria mea nu e de conducător. Eu sunt antrenor, nu conducător. Nu vreau să fac munca la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani. A venit momentul să schimbăm lucruri clare.

Vreau să rămân cu 10%-20% la Farul. O să rămân cu funcţia de manager. Dacă sunt competitiv, o să rămân pe bancă. Dacă nu, o să mă retrag şi o să vină altcineva. Trebuie să schimbăm lucruri clare. Eu am drumul meu. Astăzi o să fiu, mâine n-o să fiu.

Cei de sus trebuie să scoată lege pentru România, pentru sportul românesc. Afacerile se fac cu firme, care pot cumpăra acţiuni. Să vină să cumpere.

Vreau să fiu plătit, să fiu dorit. Trebuie să schimbăm ceva. E clar, nu ieşim din groapă. Ce v-am zis când eram în Franţa şi ne-au bătut albanezii, că suntem în groapă, s-a adeverit. Să vedem cât timp o să avem nevoie să ieşim din groapă! Totul e de mentalitate. Singurul lucru care s-a pierdut în ultimii ani e mentalitatea de învingători, care nu se cumpără, se face în timp cu tineri şi cu talent.

De aceea proiectul meu e făcut din timp şi tineri talentaţi. Noi încă producem jucători, noi nu vorbim, încă producem. Nu putem să fim noi excepţie, noi scoatem până la un nivel şi trebuie să vindem, o ştiu toţi, iar când vinzi, te slăbeşti”
, a explicat Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele