Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Gică Popescu, devastat după catastrofa din Turcia: ”Încă nu-mi revin!”

Superlig Publicat pe 7 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21009940/1/329728746-706437460979609-8797526676986109987-n.jpg

Fostul mare fundaş al echipei naţionale, Gheorghe Popescu, a scris, marţi, pe Facebook, că nu-şi revine din şocul provocat de tragedia din Turcia, care pentru mulţi ani a fost casa sa.

"Încă nu-mi revin din şocul provocat de tragedia din Turcia... A fost pentru mulţi ani casa mea şi mă doare teribil să văd prin ce drama trece un popor care îmi este atât de drag. Toată iubirea şi compasiunea mea merg către voi", a scris Popescu pe Facebook, în română şi turcă.

Gheorghe Popescu a evoluat la Galatasary în perioada 1997/2001, fiind câştigător al Cupei UEFA şi Supercupei Europei cu echipa din Istanbul.

Sunt peste 5.000 de morţi, mii de răniţi, în timp ce un număr necunoscut de persoane au rămas blocate sub dărâmături, după ce mii de clădiri s-au prăbuşit în Turcia şi Siria, în urma celui mai puternic seism care s-a înregistrat, luni, în regiune după mai bine de un secol. Operaţiunile de salvare se desfăşoară contracronometru, mai ales că şi vremea pune probleme şi reduce şansele de supravieţuire ale celor prinşi sub ruine. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele