Ultima oră
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”

Gică Popescu îl atacă şi el pe Lucian Rusandu: "Demn de Cartea Recordurilor, a intrat în istoria fotbalului!"

FCSB Publicat pe 15 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20637932/2/gp.jpg


Prestaţia lui Lucian Rusandu în FCSB - Farul 2-0 i-a lăsat un gust foarte amar şi lui Gică Popescu. "Baciul" a preluat discursul lui Gică Hagi şi l-a acuzat pe arbitrul de centru de neacordarea unui penalty, la 0-0, pentru faultul clar al lui Târnovanu asupra lui Robert Moldoveanu.
 
Pentru fostul lider al Generaţiei de Aur, modul în care a arbitrat Rusandu pe Arena Naţională e demn de Cartea Recordurilor, în special momentul în care Dussaut a fost trimis la cabine pentru două cartonaşe galbene încasate la aceeaşi fază:
 
"Eu cred că partida a fost marcată de greşeala de arbitraj. La 0-0 a fost o lovitură de la 11 metri clar care putea să întoarcă soarta meciului. Domnul Rusandu cred că a intrat în istoria fotbalului cu cel mai rapid „roşu”. Două galbene în aceeaşi fază. 
 
N-am auzit până acum să se întâmple aşa ceva. Nu ştiu dacă este regulamentar, dar cu siguranţă a intrat în cartea recordurilor cu acest lucru", a declarat preşedintele Farului, tăios, la finalul partidei de pe Arena Naţională.

VIDEO: Prima fază incriminată de Farul: penalty la 0-0

 
VIDEO: A doua fază adusă în discuţie de Farul: eliminarea lui Dussaut la 1-0
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele