Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Gică Popescu ştie ce trebuie să facă Farul pentru a câştiga campionatul: ”Va fi foarte greu să pierdem titlul dacă îi învingem pe ei!” ǀ VIDEO EXCLUSIV

Farul Constanta Publicat pe 23 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21103986/1/captura-ecran-740.png

Echipa Farul Constanţa a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

După o primă repriză fără gol, Farul a deschis scorul în minutul 53. Grameni a pasat lui Băluţă, iar acesta a trimis lui Mazilu, care a înscris.

În minutul 89 Gustavo Marins şi Janga au intrat la un balon în careul gazdelor, arbitrul Sebastian Colţescu a dictat iniţial penalti, dar, după intervenţia VAR, a anulat lovitura de pedeapsă, considerând că Marins a lovit mingea.

La o zi după meci, Gică Popescu a oferit mai multe declaraţii. Oficialul de la Farul a fost întrebat la Prima Sport dacă Farul va câştiga campionatul. 

Gică Popescu susţine că, dacă Farul va reuşit să se impună în următoarele două meciuri contra celor de la Sepsi şi Rapid, va fi foatte greu ca echipa de la malul mării să piardă titlul. 

”Va fi foarte greu să pierdem titlul dacă îi învingem pe ei!”

”Era un meci extrem de important. Mai ales la nivel psihologic. Trebuia să încheiem turul din play-off pe primul loc, aşa cum am făcut în restul campionatului.

90 la sută din acest campionat l-am condus. Iar acum vin două meciuri care sunt determinante. Jucăm cu Sepsi şi cu Rapid. Dacă câştigăm aceste două meciuri, va fi foarte greu să pierdem campionatul”, a spus Gică Popescu, Prima Sport. 

Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 42 de puncte, la patru puncte de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care are 38 de puncte. Este prima înfrângere suferită de clujeni în acest play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele