Ultima oră
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Fulkurg deschide scorul! VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Fulkurg deschide scorul!
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!
”2-3 clase peste nivelul campionatului”. Lucian Goian, impresionat de un jucător român din Superliga  | VIDEO EXCLUSIV ”2-3 clase peste nivelul campionatului”. Lucian Goian, impresionat de un jucător român din Superliga | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali a comentat problemele prin care trece Bănel Nicoliţă. ”Chiar nu prea mă interesează de situaţia lui”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20444851/1/nic.jpg

În presa din România s-a scris că Bănel Nicoliţă ar avea probleme financiare din cauza investiţiei masive la echipa de fotbal din Făurei. Acum, conform speculaţiilor, problemele acestuia sunt mult mai mari şi s-ar fi împrumutat la cămătari.

Fostul său patron de la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit că nu ştia situaţia prin care trece Bănel însă a punctat faptul că se va interesa, dar numai dacă va fi necesar. În perioada de activitate, fotbalistul a fost unul dintre preferaţii săi.

„Habar nu am de situaţia lui Bănel Nicoliţă şi nu ştiu ce face. Nu am mai mai vorbit de foarte mult timp cu el şi sincer nici nu ştiam că a plecat din România în SUA. Nu era pe la el prin Brăila sau Făurei?

Chiar nu prea mă interesează de situaţia lui Bănel că am alte lucruri eu pe cap. Dacă o să fie cazul, o să mă interesez, dar eu nu mai am nicio treabă cu Bănel de foarte mult timp. Fiecare cu treaba şi cu problemele lui. Nu am ce să mai comentez pe treaba asta”
, a spus Becali, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele