adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Gigi Becali a comentat transferul lui Budesu la Sepsi. „Unde semnează? Acolo se duce?!”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20558513/1/budescu.jpg

Plecat de la FCSB după o aventură scurtă în care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, Constantin Budescu (32 de ani) e aproape să semneze un nou contract, cu cei de la Sepsi Sfântu-Gheorghe.

Sunt şanse ca transferul să devină oficial în cursul zilei de marţi. Budi a fost dorit în Liga 2, de fosta sa echipă Petrolul Ploieşti şi de Hermannstadt, însă nu a dat curs, preferând să evolueze la un nivel mai înalt.

Fostul său patron, Gigi Becali s-a declarat surprins de decizia fotbalistului şi este de părere că cei de la Sepsi nici măcar nu vor prinde un loc de play-off.

„Unde semnează? Acolo se duce? La Sepsi? Bine, dar nu mă interesează, tată. Să se ducă unde vrea el. Omul e liber de contract şi a luat bani frumoşi cât a stat la noi. Dar, dacă îl mai voiam la FCSB, să fiţi siguri că nu pleca el de la mine. Ia să îl întrebaţi: voia să plece de la FCSB?

Sepsi nu este un pericol pentru noi, iar eu cred că nici nu o să prindă play-off-ul”
, a spus Becali, pentru ProSport.

Constantin Budescu a marcat şi a pasat decisiv o singură dată în 10 meciuri din primul eşalon, în actuala stagiune pentru formaţia antrenată de Toni Petrea.

Covăsnenii i-au pierdut în această iarnă pe: Rajko Rep, Tsvetelin Chunchukov şi Nandor Tamaş, iar la capitolul veniri nu au bifat nimic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele