Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Gigi Becali a decis! Cine va sta pe bancă după eşecul cu UTA

FCSB Publicat pe 6 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21044863/1/rps-6917.jpg

FCSB va miza pe Lucian Filip şi la meciul următor din SuperLiga României, chiar dacă duminică a pierdut partida cu UTA, de la Arad, scor 1-3. El a confirmat, la finalul întâlnirii, că a discutat cu oamenii care decid soarta clubului şi s-a luat această hotărâre.

Astfel, FCSB va mai aştepta până va numi un nou antrenor în acte, după demisia lui Leo Strizu. E nevoie de cineva ca ”pravan” pentru Mihai Pintilii, însă momentan conducerea nu se grăbeşte să ia o decizie, să apeleze la alt nume. E adevărat că în ultimele zile s-au tot vehiculat diverse nume.

Cine ar putea veni antrenor în acte la FCSB

Gigi Becali nu este foarte supărat pe faptul că a rămas fără antrenorul din acte, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia de la FCSB, la finalul partidei de joi seară, cu Petrolul. Omul de afaceri a declarat că are alte probleme, mai importante.

Becali a lăsat de înţeles că Strizu a fost pus să facă anumite lucruri, iar acestuia i-au displăcut. Oricum, omul cu banii de la FCSB nu pare prea afectat de faptul că se vede pus în situaţia de a găsit alt ”paravan” pentru Mihai Pintilii.

Lăsaţi-mă în pace cu Strizu. Nu stau eu de el acum. Am alte probleme pe cap. Eu i-am spus prin cineva ce să facă, dar dacă nu a vrut, atunci e treaba lui. Nu mă mai sunaţi!”, a declarat Becali pentru ProSport.

Conform Fanatik, la FCSB va fi numit antrenor în acte Corneliu Ionescu, fost secund la echipa secundă a vicecampioanei, conducătorul centrului de copii şi juniori acum.

”(...) în locul lui Leo Strizu, aproape sigur, nu spun 100%, zic 90%, noul tehnician pe bancă al FCSB-ului va fi Corneliu Ionescu, zis şi ‘Bulgaru’, fost jucător pe la Rocar şi Sportul Studenţesc, fostul secund al lui Strizu de la FCSB 2 şi şeful Centrului de Copii şi Juniori după plecarea lui Bebe Alexe la FRF”, a declarat Horia Ivanovici, conform sursei amintite.

Gigi Becali, criticat pentru că schimbă prea des antrenorii

FCSB a pierdut partida cu UTA, de la Arad, cu scorul de 1-3, într-un mod surprinzător ţinând cont de modul în care a evoluat echipa în etapele precedente de SuperLiga României.

Astfel, FCSB a ratat şansa să menţină parcursul bun de până acum, să arate că în acest sezon se poate bate pentru titlu în sfârşit. Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au comentat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, cele întâmplate la Arad.

Răducioiu este în continuare surprins de faptul că antrenorii se succes atât de repede la FCSB, făcând referire la demisia lui Leo Strizu de săptămâna trecută, dar şi că acum o parte bună din atribuţii a fost îndeplinită de Lucian Filip, fost mijlocaş la FCSB, retras din activitate.

Acum a fost un nou antrenor la echipă, iar acest lucru poate avea repercusiuni asupra băieţilor. Adică... nu ştiu ce să mai spun. E influenţa patronului, dar este o situaţie absurdă. La două luni schimbi antrenorul, mă amuză şi întristează situaţia asta în acelaşi timp”, a spus Florin Răducioiu, iar Viorel Moldovan a precizat următoarele:

Problema antrenorului a fost reflectată în totalitate în această seară, în evoluţia FCSB-ului de la Arad. A dat peste o echipă care şi-a dorit mai mult victoria. Nu ştiu dacă i-a pus cineva în gardă pe jucători că vor avea în faţă un adversar disperat după puncte.

A fost un joc haotic, fără cap, fără agresivitate pozitivă pentru FCSB, un joc care m-a surprins. Nu mă aşteptam să arate aşa FCSB”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele