Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

Gigi Becali a dezvăluit numele jucătorului indispensabil din primul 11 al FCSB-ului. ”Nu va lipsi din teren”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 8 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21340272/2/fc-botosani-fcsb-superliga-superbet-7-10-2023.jpg

FCSB a obţinut o nouă victorie în Superliga, 1-0 în faţa lui FC Botoşani, iar unicul gol a fost înscris de Mihai Lixandru. Gigi Becali a fost extrem de mulţumit de prestaţia jucătorului de 22 de ani.

Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre jucătorul care a punctat în minutul 23 al partidei cu FC Botoşani şi a dezvăluit poziţia pe care îl vede jucând. Becali a anunţat şi că Lixandru va fi de acum în primul 11 al echipei bucureştene.

Lixandru nu e închizător, e inter. Nu va lipsi din teren. Va juca ori fundaş central, ori inter. E posibil să fie foarte folositor fundaş central, că e foarte sigur pe el, nu se precipită, n-are nicio frică.

Nici nu îl ştiam, trebuia să ţinem la un meci de scor şi au zis că să îl băgăm pe Lixandru. Când l-am văzut, materiale, agresivitate, apoi am văzut că a început să şi dribleze, fizic bun, tehnică, hai să îl vedem”, a spus Gigi Becali, citat de Fanatik.

Lixandru, după reuşita de 3 puncte pentru FCSB

Golul marcat în meciul cu Botoşani a fost prima reuşită a lui Lixandru în tricoul ”roş-albaştrilor”.

”Mă bucur foarte mult. Aveam si eu nevoie de un gol, de încredere. Ne bucurăm că am luat cele trei puncte.

Am intrat în jocul lor. Meciurile viitoare o să arătăm mai bine. În fiecare an s-a dorit titul la FCSB. E normal să se pună o presiune pozitivă”, a declarat Lixandru, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele