Ultima oră
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"

Gigi Becali a dezvăluit suma pentru care Dorin Rotariu ar putea să o părăsească neaşteptat de repede pe FCSB. ”Joci 3 meciuri şi te-a luat în iarnă”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21347446/1/bec.jpg

Gigi Becali a dezvăluit ce clauză de reziliere i-a pus lui Dorin Rotariu, jucător pe care l-a adus liber de contract, după despărţirea de Ludogorets.

  • România - Andorra, se joacă duminică, pe 15 octombrie, ora 21:45 şi va fi în direct la Prima TV

Nu în urmă cu puţin timp, FCSB a anunţat oficial venirea lui Dorin Rotariu la echipa bucureşteană. Mutarea fostului dinamovist la marea rivală a şocat fotbalul românesc, dar se poate dovedi o alegere benefică pentru cariera mijlocaşului român. 

Gigi Becali a dezvăluit că pe lângă salariul de 20.000 de euro lunar, unul mare pentru Superliga, s-a înţeles cu Dorin Rotariu şi în privinţa clauzei de reziliere. Suma, deloc mare, îi oferă şansa fotbalistului de a putea pleca fără probleme în cazul în care va avea o ofertă mai bună la un moment dat.

El dacă are peste 28 de ani, putea să rezilieze contractul, dacă nu îi pui clauză. Nu i-am pus două (n.r. milioane de euro), pentru că am vrut să arăt că vreau şi pentru el. I-am zis: ‘Dacă tu ai încredere în tine, Dorine, îţi pun un milion.

Dacă tu ai încredere că eşti fotbalist. Ai 28 de ani, înseamnă că dă cineva un milion pe tine. Ai încredere în tine’. Şi el a zis: ‘Da, Nea Gigi’. ‘Păi dacă ai încredere în tine te ia imediat cu un milion în iarnă’.

‘Joci 3 meciuri şi te-a luat în iarnă cu un milion şi pleci şi iei două milioane salariu’. Exact ce spun eu, aşa se întâmplă în fotbal”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Dorin Rotariu a jucat la Dinamo timp de cinci ani, din 2012 până în 2017. Ulterior, acesta a mai evoluat la Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, Astana, Ludogorets şi Atromitos.

Pentru Dinamo, timişoreanul a marcat 30 de goluri în 142 de partide.

Dorin Rotariu are şi 10 selecţii la naţionala României, pentru care a înscris un gol, în urmă cu cinci ani, într-un amical cu Suedia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele