adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

Gigi Becali a explicat ce l-a convins să-l aducă pe Bogdan Rusu. ”Centrare apoi, pac cu capul. Nu cum dau cu ceafa unii, cu capul, gol”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20799771/1/rusu-2.jpg

FCSB a rezolvat problema atacantului. Gigi Becali îl aduce la echipă pe Bogdan Rusu, vârful în vârstă de 32 de ani al celor de la CS Mioveni.

Patronul vicecampioanei a dezvăluit că nu îl ştia pe Rusu, dar a fost impresionat de ”dubla” reuşită de atacant, contra lui CFR Cluj, în etapa trecută din Superliga. Ardelenii s-au impus cu 4-2.

 ”Habar nu aveam (n.r. nu ştia cine e Rusu). Hai să mă uit puţin la CFR, când am văzut gol cu şpiţul, de fotbalist, gol frumos. Centrare apoi, pac cu capul. Nu cum dau cu ceafa unii, cu capul, gol, siguranţă.

Atacant care dă gol cu capul. MM ştii despre unul Bogdan Rusu. Nu că stai să vezi, că eu tot timpul l-am lăudat la emisiune, de ce nu-mi spui mie? Vreau eu numărul primarului, că vorbesc eu. Vorbeşte Gigi Becali cu primarul.

L-am sunat aseară pe Rusu, la pauza meciului nostru l-am sunat prima dată. Nu credea nici el. Nu aveam atacant. MM, bagă atacant, nu oputem câştiga fără atacant. Că Craiova, că tralala, am vorbit cu el, cu primarul şi omul a zis da domnule. Dacă ne calificăm mai departe vă dpm 100.000 şi în grupe vă mai dăm 50.0000.

L-au sunat şi unii. Nu din Craiova, de prin Ardeal l-au mai sunat. L-am întrebat tu visai să joci la FCSB cu Gigi Becali, dar mi-a zis că a visat să joace la o echipă care să se bată la titlu. Hai că vorbim mai mult decât despre vedetă (Miculescu).

Când Rusu va fi 9, Miculescu va fi decar. Dacă nu va fi Rusu, el va fi Miculescu 9.

L-a sunat Craiova, l-a sunat şi CFR, l-a sunat Emil Dică: ”vino, mă, încoa, că-ţi dăm 25.000 de euro pe lună”
, a explicat Becali, la prezentarea oficială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele