Ultima oră
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"
S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2 VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2

Gigi Becali a mers cu Mircea Lucescu la baza FCSB din Berceni! Ultimele informaţii despre cei trei internaţionali ucraineni pe care îi vrea în lot: „E vorba de două luni”

Fotbal Internațional Publicat de Răzvan Cîrceag pe 23 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20648273/1/becali2.jpg

Gigi Becali a răspuns pozitiv rugăminţii lui Mircea Lucescu şi a acceptat să găzduiască echipa U19 a lui Dinamo Kiev, în baza FCSB-ului din Berceni. Cei doi au făcut şi o vizită împreună, astăzi.

Lucescu şi Becali au mers amândoi în Berceni pentru a face un tur Academiei FCSB. Acolo au mai fost prezenţi Mihai Stoica, Valeriu Argăseală, Alexandru Tudor şi un preot.

  • Dinamo Kiev U19 va juca în România şi meciul din optimile UEFA Youth League, cu Sporting, pe 6 aprilie.

Gigi Becali anunţase iniţial şi că trei internaţionali ucraineni care se vor antrena acolo vor semna un contract până la vară cu FCSB: Sergiy Sydorchuk (30 de ani, mijlocaş defensiv), Taras Stepanenko (32 de ani, mijlocaş defensiv) şi Sergiy Kryvtsov (31 de ani, fundaş central). 

Iar la finalul vizitei, patronul FCSB a comentat şi aceste declaraţii, pentru că rând pe rând, ucrainenii au negat că vor juca pentru „roş-albaştri”.

„Ideea a fost de a ajuta echipa de tineret. Eu am spus că voi propune dacă au nevoie.  Ei vor să se antreneze. I-am zis (n.r- lui Serhiy Sydorchuk, mijlocaşul lui Dinamo Kiev) «Dacă ai poftă să joci şi vrei să joci, e în interesul tău». Vrei să joci? Joci? Nu vrei? Bine. Nu e condiţionată treaba asta. I-am zis «Antrenează-te. Când vrei, zi-mi». El a venit să vadă condiţiile, că e căpitan. 

Care e interesul lui? Să joace şi să se antreneze. Dacă vrea să joace, să joace. E vorba de două luni, e un fotbalist care joacă la orice echipă. Ne ajuta, e fotbalist de clasă. Dar a zis că deocamdată nu vrea. Pe mine, Sydorchuk mă interesa cel mai mult. 

O să mai vină, vor fi 38 de persoane. Le-am arătat condiţiile şi le-a plăcut. Ceilalţi 3 se vor antrena aici, separat sau cu FCSB, pentru naţionala Ucrainei. Cum vor. Nu ştiu ce vor face. Am vrut să ajut. Dacă intră şi joacă, va fi un ajutor pentru el”, a declarat Gigi Becali, potrivit GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri