Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Gigi Becali a primit un răspuns clar din partea celor de la Sepsi. ”Toate punctele intră în contul României, noi jucăm pentru România”

Sepsi OSK Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20794236/1/c2g9nme4ytvizgzlntmwymnizdfjmguzytmzzdnlm2zkyzm-thumb.jpg

Gigi Becali a făcut o declaraţie în stilul caracteristic la adresa clubului Sepsi, iar reacţia preşedintelui covăsnenilor nu a întârziat să apară.

Laszlo Dioszegi, preşedintele celor de la Sepsi a răspuns atacului finanţatorului de la FCSB, care a fost extrem de deranjat de vizita premierului Ungariei, Viktor Orban în România.

„Am auzit ceea ce a spus Gigi Becali, noi nu dispunem de un buget cu care putem aspira la titlu, dar nu spun că inima nu ar vrea. Suntem conştienţi că Sepsi încă nu e o echipă care se poate bate la titlu. Suntem cu picioarele pe pământ şi vrem întâi în play-off.

Cred că discursul domnului Becali nouă nu ne-a făcut rău. Suporterii altor echipe au venit în favoarea noastră şi au zis că ne susţin, pentru că ştiu foarte bine că noi nu ne ocupăm decât de fotbal.

Noi am adus 3 puncte coeficient pentru România (n.r. - victoria cu Olimpija Ljubljana a adus 1 punct la coeficient), pentru Ungaria nu am adus nici jumătate de punct. Toate punctele intră în contul României, noi jucăm pentru România şi ar fi frumos ca lumea să înţeleagă acest lucru, sportul trebuie să unească, nu să dezbine”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit Sptfm.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele