Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Gigi Becali a pus ochii pe Ionuţ Burnea de la CS Mioveni: „Îl luăm şi-l facem fundaş central! Merge şi atacant”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 21 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20611427/1/fc-arges-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-13-02-2022-1.jpg

Gigi Becali a venit cu o nouă serie de declaraţii în stilul său caracteristic şi a anunţat că a pus ochii pe un nou fotbalist pe care îl vrea la FCSB: Ionuţ Burnea de la Mioveni. 

În plus, patronul „roş-albaştrilor” l-a reprofilat deja şi a anunţat că-l pune fundaş central, el fiind fundaş stânga. Şi cu Malcom Edjouma a vrut să facă un „artificiu” tactic: a vrut să-l pună atacant din închizător. 

„L-aş lua numai să dea cu capul (n.r. – Radu Drăguşin). De aia am luat ţepe la fundaşii centrali, că eu mă gândesc că e înalt şi dă cu capul, cum era Szukala. Uite, mi-a plăcut acum fundaşul central de la Mioveni. Unul înalt, român, am uitat cum îl cheamă. 

Are şi nume reprezentativ românesc. Burnea, da, bravo! Joacă în stânga? O să-l luăm şi-l facem fundaş central! Merge şi atacant dacă e înalt şi dă cu capul. Eu tot m-am gândit să-l băgăm pe Malcom atacant, dar nu vor ei. 

Aşa m-am gândit eu, dar mi-au zis că ne facem de râs. El e cel mai bun închizător din România (n.r. – Malcom Edjouma). Până la urmă o să iau doi baschetbalişti să dea cu capul”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Burnea are 29 de ani şi a evoluat în 20 de partide pentru CS Mioveni, în acest sezon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele