Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Tudor Băluţă la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21602684/1/baluta.jpg

Gigi Becali mai vrea un jucător de la Farul, după ce l-a adus pe fundaşul David Kiki. De data aceasta, omul de afaceri vrea să acopere postul de mijlocaş defensiv.

Jurnaliştii de la Fanatik scriu că FCSB e în negocieri avansate cu Tudor Băluţă, fotbalist ce a bifat 2 goluri în 20 de apariţii stagionale pentru dobrogeni.

Omul de afaceri a negat interesul pentru Băluţă, însă a punctat că ţinteşte mai mulţi jucători în această fereastră de mercato.

”Habar n-am de aşa ceva. Mai vreau jucători, dar nu vă spun vouă. Dar Băluţă… nici vorbă. Nu e vorba de Băluţă. Deci, nu vă spun nimic până nu se face”, a explicat Becali, pentru playsport.

Ar fi şi pe radarul lui Dinamo

Tudor Băluţă (25 de ani) este una din ţintele ”câinilor”, conform celor de la playsport.ro. Mijlocaşului îi expieră contractul cu Farul în această vară şi poate semna cu alt club.

Sursa mai sus citată scrie că cei de la Dinamo îi oferă lui Băluţă un salariu foarte mare pentru Superliga: 16.000 de euro.

Mijlocaşul are echipe importante în CV: Brighton, ADO Den Haag şi Dinamo Kiev, însă nu a reuşit să se impună în străinătate, unde a bifat doar 8 partide oficiale.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele