Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Gigi Becali, derapaj halucinant! ”Special am făcut-o”

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21501502/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-1.jpg

Gigi Becali este cunoscut pentru derapajele pe care le-a avut de-a lungul ultimilor 25 de ani.

Totuşi, finanţatorul de la FCSB a întrecut orice măsură, joi, într-o intervenţie televizată. Becali a fost întrebat dacă o va susţine pe Gabriela Firea într-o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale. Latifundiarul din Pipera a început atunci un delir inimaginabil, la care orice comentariu este de prisos.

”Pandele mai câştigă primăria Voluntariului 20 de ani de acum încolo, nu are cum să piardă alegerile. A făcut prea multe lucruri! Ce a făcut el din oraşul ăsta, Voluntari, e de domeniul fantasticului.

Din punctul meu de vedere, i-aş spune să stea liniştită (n.r. Gabriela Firea). I-am spus aşa: «E mult mai onorant să fii senator ca femeie decât să te baţi ca primar într-un oraş». Funcţia de primar al Capitalei e grea, de bărbat. Bine, acum veţi spune că sunt misogin, dar nu. Bărbaţii sunt mult mai puternici decât femeile. Ca atare, în funcţii din astea stresante trebuie să fie bărbat.

Dar o ştiu foarte ambiţioasă şi este posibil să nu ţină cont nici de mine, nici de Florin, şi să candideze nu ştiu cum, poate independentă. E posibil, la cum o cunosc.

Pe fina mea o susţin până la final în orice fel de funcţie. O susţin cu demnitate şi am mare încredere în ea în orice funcţie. Bine, la preşedinţia partidului nu. Nici la preşedinţia României nu o susţin. Eu nu susţin niciodată o femeie candidat la preşedinţia unui stat. Femeia este făcută să fie stăpânită, nu să stăpânească.

Bărbatul este după firea şi asemănarea lui Dumnezeu, femeia doar după asemănare, nu după fire. Ca atare, femeia având stăpân, pe bărbat, ea nu poate avea funcţie de stăpânire.

Aşa e lumea acum, dacă aduc femeile acasă mai mulţi bani decât bărbaţii vor să stăpânească bărbaţii. Dar din fire, la cum a făcut Dumnezeu lumea... dacă ea e făcută din coastă? Păi dacă e făcută din coasta mea, cum să mă stăpânească ea pe mine? E făcută din coastă, bă! Dacă e făcută din coastă de bărbat, cum să-l stăpânească ea pe bărbat?

Pe mine mă interesează ştiinţa? Pe mine mă interesează ce zice Hristos, Dumnezeu, bă! Sfânta Carte! Eu nu mai cercetez nimic, cercetez doar Sfintele Scripturi, să avansez pe linie de credinţă. Păi cum, dacă e făcută din coastă de bărbat, cum să fie stăpânitoare de bărbat?

Femeia poate fi administrator, dar stăpânitor? Preşedintele e stăpân! El comandă tot.

Să zice, ipotetic, că sunt eu ministru, iar ea, femeia, prim-ministru. Păi vine ea în capul mesei, iar eu să stau în dreapta sau stânga? O iau de mână şi o dau de afară! Pleacă bă de aici, cum să stai în capul mesei? Eşti făcută din coasta mea! O iau de mână şi o pun în dreapta. Pleacă de aici, că eşti făcută din coastă (n.r. - râde).

Ştii de ce spun acum aşa? Am văzut că ai în studio o femeie (n.r. Cristina Trăilă, deputată PNL), era a lui Băsescu. O ştiu pe dânsa, era o femeie foarte puternică, avea putere când vorbea. Am zis: «Bă, dacă e femeia asta în studio, voi vorbi foarte tare despre bărbaţi». Special am făcut-o. Uite, ea stăpâneşte pe bărbatul ei, dar nu poate stăpâni mai mulţi bărbaţi”, a spus Gigi Becali, la România TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele