Ultima oră
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă! ”I-am spus echipa lui Mititelu. Mi-era milă de el!”

Cupa României Publicat de Tudor Moisa pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21415617/1/becali.jpg

FCSB a pierdut partida din Cupa României cu FCU Craiova, scor 2-0.

În urma acestui rezultat, ”roş-albaştrii” au fost eliminaţi din competiţie. Acum, Gigi Becali a făcut o dezvăluire uluitoare. Patronul FCSB a spus că i-a trimis lui Mititelu echipa de start cu două zile înaintea partidei.

”I-am spus echipa lui Mititelu. I-am spus echipa dinainte. ‘Uite, bă, asta este echipa’. M-a rugat prin Dan Idita. ‘Domne, roagă-l pe Gigi, poate îmi spune şi mie echipa, poate pot şi eu să-l bat’.

Pe cuvântul meu de onoare. Am zis că o să fac o echipă ca să poată şi el să mă bată o dată. Mi-era milă de el! 20 de ani în fotbal, bagi milioane de euro. Cel mai milă îmi e de Mititelu. Niciodată nu m-a bătut.

I-am zis lui Dan Idita că o să fac o echipă ca să mă bată şi Mititelu o dată în 20 de ani. Dan Idita era supărat. Eu mă bucur că el, săracul, a câştigat, am satisfacţie.

Tu îţi dai seama? Să bagi zeci de milioane, distrugi toată averea ta, şi să nu-l baţi o dată pe Gigi Becali. Am zis că e în post şi are şi el parte de o bucurie. I-am zis cu două zile înainte echipa FCSB-ului. Întreabă-l pe Dan Idita, întreabă-l pe el, sună-l pe el (n.r. Adrian Mititelu). 

‘Spune-i lui Gigi că îl rog eu frumos să-mi spună şi mie echipa cu care începe că vreau şi eu să-l bat o dată că sunt 20 de ani’. I-am zis lui Dan Idita că fac o echipă ca să mă bată şi el”, a dezvăluit Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele