Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă! ”I-am spus echipa lui Mititelu. Mi-era milă de el!”

Cupa României Publicat de Tudor Moisa pe 8 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21415617/1/becali.jpg

FCSB a pierdut partida din Cupa României cu FCU Craiova, scor 2-0.

În urma acestui rezultat, ”roş-albaştrii” au fost eliminaţi din competiţie. Acum, Gigi Becali a făcut o dezvăluire uluitoare. Patronul FCSB a spus că i-a trimis lui Mititelu echipa de start cu două zile înaintea partidei.

”I-am spus echipa lui Mititelu. I-am spus echipa dinainte. ‘Uite, bă, asta este echipa’. M-a rugat prin Dan Idita. ‘Domne, roagă-l pe Gigi, poate îmi spune şi mie echipa, poate pot şi eu să-l bat’.

Pe cuvântul meu de onoare. Am zis că o să fac o echipă ca să poată şi el să mă bată o dată. Mi-era milă de el! 20 de ani în fotbal, bagi milioane de euro. Cel mai milă îmi e de Mititelu. Niciodată nu m-a bătut.

I-am zis lui Dan Idita că o să fac o echipă ca să mă bată şi Mititelu o dată în 20 de ani. Dan Idita era supărat. Eu mă bucur că el, săracul, a câştigat, am satisfacţie.

Tu îţi dai seama? Să bagi zeci de milioane, distrugi toată averea ta, şi să nu-l baţi o dată pe Gigi Becali. Am zis că e în post şi are şi el parte de o bucurie. I-am zis cu două zile înainte echipa FCSB-ului. Întreabă-l pe Dan Idita, întreabă-l pe el, sună-l pe el (n.r. Adrian Mititelu). 

‘Spune-i lui Gigi că îl rog eu frumos să-mi spună şi mie echipa cu care începe că vreau şi eu să-l bat o dată că sunt 20 de ani’. I-am zis lui Dan Idita că fac o echipă ca să mă bată şi el”, a dezvăluit Gigi Becali, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele