Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Gigi Becali, dispus să vândă doi oameni de bază. “Eu am o nouă strategie”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21220228/1/fcsb-2.jpg

Andrea Compagno este pe picior de plecare de la FCSB, formaţie cu care mai are contract până în vara anului viitor.

Gigi Becali i-a setat preţul atacantului italian şi e decis să îl vândă în acestă vară, contra sumei de 2.5 milioane de euro, cu un milion mai mult decât a dat pentru a-l aduce pe Compagno de la FCU Craiova.

Surprinzător, Malcom Edjouma este şi el de vânzare. Becali a dezvăluit că doreşte pentru mijlocaşul francez minim 1.5 milioane de euro.

 

“Eu am o nouă strategie. Cine îl vrea pe Compagno trebuie să dea 2,5 milioane de euro, cu 1 milion mai mult decât l-am luat. Aşa e în cazul tuturor jucătorilor care au peste 25-26 de ani la noi. Dacă îl vor, să dea cu un milion mai mult.

Pe Edjouma vreau de la 1,5 milioane de euro în sus şi tot aşa. Nu vreau să scap de ei. Să ceri 2 milioane înseamnă să scapi de ei? Înseamnă că faci afaceri. De cine am vrut, am scăpat până acum.

N-aţi văzut? Eu pe cine nu mai vreau la echipă, îi las să plece. V-am spus încă de la finalul campionatului lista celor şapte care pleacă”
, a dezvăluit Becali, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele