Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Gigi Becali distruge un jucător de la FCSB după partida cu Rapid: ”Îl trec prin foc, să îl ard!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21565414/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-2.jpg

Echipa FCSB a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid, în etapa a cincea din play-off-ul Superligii.

Pe Arena Naţională, în faţa a peste 45.000 de spectatori, gazdele au început cu un gol al lui Florinel Coman, anulat pentru ofsaid în minutul 3. FCSB a deschis totuşi scorul, prin Darius Olaru, în minutul 10. Rapidul a avut o reacţie incredibilă şi a preluat conducerea în numai patru minute. 

Mai întâi a egalat Krasniqi (min. 12), apoi Albion Rrahmani a înscris şi el (min. 16) şi giuleştenii conduceau cu 2-1. În minutul 21 a marcat şi Hasani pentru Rapid, însă golul a fost anulat pentru ofsaid la Rrahmani. 

Elevii lui Charalambous au ratat incredibil în minutul 39, prin Miculescu, care a lovit prost balonul cu capul, din careul mic, trimiţând peste poartă. La pauză Charalambous l-a aruncat în luptă şi pe Alexandru Băluţă, iar acesta a egalat în minutul 57, din pasa lui Radunovic.

Aioani a intervenit, în minutul 64, la şutul lui Florinel Coman, iar până la final, în ciuda dominării clare a roş-albaştrilor, nu s-a mai înscris, meciul terminându-se la egalitate, 2-2.

După meci, Gigi Becali a avut o intervenţie în direct la Prima Sport. Becali nu a părut mulţumit de Miculescu şi a spus că vrea să îl călească pentru a ajunge un fotbalist mai bun. 

”Îl trec prin foc, să îl ard!” 

“Au avut ei 2-1 în prima repriză. Au avut o lovitură, cap şi gol. Au avut un pas de la Şut şi au dat gol. Nu mă interesează ce a fost. Echipa a jucat extraordinar. Am controlat jocul, mingea numai la noi.

Important este că ne-am apropiat, am mai luat încă un punct. În curând vom fi campioni. Normal, toată echipa mi-a plăcut. Dacă Rapid n-a mai atins mingea… toată echipa mi-a plăcut.

Trebuie să lupţi 90 de minute. Nu contează că ai o anumită valoare, să driblezi… Olaru a dat 17 pase la adversari, dar e luptător şi nu îl scoţi niciodată. Eu nu sunt specialist, dar am o mentalitate.

Şi zic aşa. Dacă nu ai mingea sau mingea nu vine la tine, te ascunzi. Că nu îţi place mingea. Dacă mingea nu vine la tine… Rădăslăvescu are tupeu, nu se ascunde. Dar dacă nu vine mingea, cu mine ai o problemă.

Eu cred că tu (n.r. Miculescu) te ascunzi de minge. Dacă ţie ţi-e frică… Din doi metri ratezi cu capul. De ce? Pentru că ţi-e frică. Încă zic că am găsit atacant. Dar trebuie să îl modelez.

Îl trec prin foc, să îl ard, să îl fac curat ca argintul. Ţi-e frică de minge, nu eşti fotbalist. Aleargă să primeşti mingea. Pe Tavi l-am scos că a început să îi fie frică de minge”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport 1.

În clasament, FCSB este lider, cu 45 de puncte, iar Rapid e pe locul 5, cu 29 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele