Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Gigi Becali face anunţul momentului: ”Băiatul a acceptat şi a semnat contractul!”

FCSB Publicat pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21213623/2/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-17.jpg

Farul Constanţa a învins pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României.

După ce a pierdut din nou titlul, Becali a anunţat schimbări masive la FCSB. El vrea să dea afară mai mulţi jucători, iar lui Elias Charalambous vrea să îi propună reducerea salariului.

Plecările au început deja la FCSB, iar Gigi Becali nu are de gând să se oprească aici. Mai mult decât atât, recent, omul de afaceri a dezvăluit că a bătut palma cu Charalambous pentru a semna un nou contract. 

Totuşi, patronul FCSB nu a dat detalii despre suma antrenorului şi nu a dezvăluit dacă într-adevăr i-a tăiat din salariu omului care stă pe banca FCSB-ului. Surse din presă susţin că antrenorul va încasa acum 6 mii de euro pe lună, iar potrivit vechiul contract, acesta primea 11 mii de euro pe lună. 

”Băiatul a acceptat şi a semnat contractul!”

”M-am înţeles cu Charalambous pentru prelungirea contractului. A acceptat noul salariu, iar băiatul a şi semnat. Am fost supărat o zi după înfrângerea drastică cu Rapid, dar asta e viaţa. Nu mai putem să facem nimic acum. Zici că nici nu am fost pe teren cu Rapid, ci doar suporterii noştri în tribune.

Echipa a fost afectată rău psihic după lecţia primită de la Hagi şi de la Farul. Iar aia e o lecţie de fotbal pe care nu trebuie să o uităm niciodată. Hagi a demonstrat încă o dată că ştie mult, dar mult fotbal. El era singurul care ne putea întoarce de la 0-2”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele