Ultima oră
Denis Alibec e decis să plece din Golf şi să revină în Europa, dar nu la FCSB! Unde ar putea ajunge atacantul Denis Alibec e decis să plece din Golf şi să revină în Europa, dar nu la FCSB! Unde ar putea ajunge atacantul
Arne Slot a confirmat că îi va urma lui Klopp pe banca celor de la Liverpool Arne Slot a confirmat că îi va urma lui Klopp pe banca celor de la Liverpool
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
CSM Bucureşti, victorie în ultima etapă. ”Tigroaicele” au primit medaliile de campioane CSM Bucureşti, victorie în ultima etapă. ”Tigroaicele” au primit medaliile de campioane
Zeljko Kopic, ferm cu privire la viitorul său pe banca lui Dinamo. ”Era important” Zeljko Kopic, ferm cu privire la viitorul său pe banca lui Dinamo. ”Era important”
România, victorie clară cu Azerbaidjan în primul meci din Golden League la volei masculin România, victorie clară cu Azerbaidjan în primul meci din Golden League la volei masculin

Gigi Becali face praf un fotbalist: ”Săracul, ce poţi să spui de el? Trebuie să îl trimiţi la lupte! El e puternic, atât! Are forţă, poţi să îl trimiţi la lupte” | EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat pe 15 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21316662/1/gigi-becali-2023-132.png

Echipa naţională a României se poate califica la EURO 2024, iar şansele sunt foarte mari, fiind pe locul 2 în acest moment în grupă, sub Elveţia. Însă, sunt şi jucători criticaţi pentru prestaţiile lor, printre care şi George Puşcaş, faţă de care Gigi Becali a avut un discurs amuzant, dar şi dur în acelaşi timp.

Patronul FCSB-ului a spus despre atacantul naţionalei României că ar putea schimba fotbalul cu luptele, dat fiind faptul că, în opinia sa, singura calitate a lui George Puşcaş este forţa.

Puşcaş, săracul, ce poţi să spui de el? Trebuie să îl trimiţi la lupte! El e puternic, atât! Are forţă, poţi să îl trimiţi la lupte. Nu are execuţie, iar dacă nu ai execuţie ca atacant, nu ai ce să faci”, a spus Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 2.

George Puşcaş, criticat şi de Sorin Cârţu şi Cornel Dinu 

România a reuşit doar un egal, 1-1, împotriva Israelului, în a cincea partidă din preliminariile Euro 2024. George Puşcaş, intrat pe teren în a doua repriză, s-a remarcat doar prin look-ul afişat. Acesta nu a reuşit foarte multe lucruri pe teren, ratând şi o ocazie foarte mare.

Sorin Cârţu nu a ezitat şi l-a luat peste picior pe atacantul naţionalei.

“Nu mă bag în modul în care arată jucătorii, cum se îmbracă, ce tatuaje şi freze îşi fac. A mai apărut o dată cu ochelarii ăia, zici că e Elton John. Mă aşteptam să aibă şi un microfon, să cânte ceva.

Nu asta este neapărat problema, cum arată. Dar eu sunt interesat de ceea ce arată pe teren. Arată pe teren că eşti fotbalist, că ai calităţi”, a spus Cârţu conform Fanatik.

Cornel Dinu a taxat şi el jocul slab prestat de echipa antrenată de Edi Iordănescu. Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo a criticat aspru strategia selecţionerului şi l-a ”tăvălit” serios pe Florinel Coman, una dintre vedetele FCSB-ului.

”Florinel, la nivel internaţional, a dovedit că poate fi doar florăreasa care vine şi ne lasă flori la masă. El e bun doar la noi, unde mai driblează, mai fentează, îi merge că are în faţă fundaşii din campionatul nostru, la un nivel scăzut.

Pe noi ne conduce întâmplarea, nu am văzut nicio angajare, o fază gândită în jocul nostru. Stanciu s-a remarcat doar prin loviturile libere, e greu când treci de la Ho Chi Min sau Mao Tze Dong, pe unde juca el, la Abu Dhabi.

Puşcaş e Ileana Cosânzeana noastră, se remarcă doar prin onduleurile din păr. Cum să bagi un jucător care nu a mai jucat de nu ştiu când, eterna speranţă neîmplinită? Nu este întâmplare că Israel e cu vreo 30 de locuri peste noi.

M-a îngrijorat că Israelul a avut în repriza secundă 7 ocazii mari, eu nu ţin minte să fi văzut vreodată echipa naţională aşa de slabă, de dominată. Poate prin 62, când jucam cu Teaşcă, la Madrid, cu Spania”, a declarat Dinu.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri