Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

Gigi Becali face un efort uriaş pentru Bogdan Stancu: 30.000 de euro lunar! Cât îi oferă turcii

Superliga Publicat pe 14 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20245198/1/bogdan-stancu-steaua.jpg


Bogdan Stancu (33 de ani) e marea dorinţă a lui Gigi Becali în această perioadă de transferuri, dar omul de afaceri din Pipera trebuie să se bată cu omologii turci de la Genglerbirlici şi Kocaelispor, două formaţii de liga secundă care-i oferă un salariu uriaş.
 
Atacantul a câştigat 40.000 de euro în ultima stagiune petrecută la Genclerbirligi, formaţie de la care aşteaptă aceeaşi sumă de bani pentru a continua şi în liga a doua. Tot din eşalonul secund vine şi oferta de la Kocaelispor, nou-promovată care, la fel ca Gencler, poate face acelaşi efort financiar de a-i oferi 40.000 de euro / lună, mai ales că românul ar urma să semneze liber de contract.
 
În acest context complicat din punct de vedere financiar, Gigi Becali e gata să-i ofere lui Stancu nu mai puţin de 30.000 de euro pe lună, informează gsp.ro. O sumă uriaşă pentru Casa Liga 1, la care nu ajunge nici golgheterul Florin Tănase, dar care nu poate rivaliza, totuşi, cu cele din a doua ligă a Turciei. 
 
Stancu e aşteptat să dea un răspuns marţi, 15 iunie, când va avea date clare privind rezultatul alegerilor pentru postul de preşedinte al celor de la Genclerbirligi. Becali ştie că are şanse mici, dar speră că dorinţa "Motanului" de a se întoarce acasă să fie mai puternică şi să conteze mai mult decât cele 10.000 de euro reprezentate de diferenţa dintre salariul propus de FCSB şi cele din Turcia.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele