Ultima oră
LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start LIVE VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern Brigadă din Polonia la meciul dintre Real Madrid şi Bayern
"E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV "E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Giuleştiul e templul fotbalului românesc". Continuă scandalul dintre Paul Iacob şi galeria Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj Comunicatul de ultimă oră emis de "U" Cluj
A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium A fost numit "tricolorul" lunii aprilie. Surpriză mare pe podium
George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni George Puşcaş a revenit pe teren! Nota primită de internaţionalul român şi aspectul sesizat de italieni

Gigi Becali, faţă în faţă cu o decizie dificilă! Antrenorul s-a autopropus şi i-a transmis o condiţie

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 25 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20962226/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Ilie Poenaru, rămas liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu UTA, la începutul lunii noiembrie, se simte capabil să antreneze orice echipă din Superligă, inclusiv pe FCSB.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani, care a cunoscut cel mai mare succes din carieră la Academica Clinceni, consideră că are suficientă experienţă şi maturitate pentru a se descurca oriunde în primul eşalon al fotbalului românesc.

O discuţie clară, condiţia lui Ilie Poenaru

”Am trecut prin multe etape ale vieţii şi am trecut prin multe situaţii, cred că am ajuns la o maturitate destul de bună şi la un echilibru, am acumulat foarte multă experienţă şi cred că sunt pregătit, fără falsă modestie, să antrenez orice echipă din acest campionat.”, a declarat Poenaru pentru Orange Sport.

Pentru a semna cu FCSB, unde Gigi Becali a fost interesat de serviciile sale în trecut, până să apeleze la tandemul Pintilii – Strizu, Ilie Poenaru susţine că mai întâi trebuie să poate o discuţie cu patronul ”roş-albaştrilor” şi cu managerul general, Mihai Stoica, în care să le explice principiile sale.  

”Întâi trebuie să am o discuţie cu domnul Becali, cu MM, sunt genul care comunică şi tot timpul vin cu argumente la ceea ce vreau să fac. Totul se face prin puterea convingerii şi prin a demonstra. Domnul Becali nu este singurul din România care se implică, mai sunt patroni în ţară care dau bani şi, cred eu, au o implicare, chiar dacă nu e vizibilă. Până la urmă, sunt banii dânşilor, e un business din care vor să câştige.

Bineînţeles că şi noi, până la urmă, de-asta facem o şcoală, asta-i meseria noastră şi trebuie să fim lăsaţi să ne facem această meserie aşa cum ştim, pentru că noi răspundem.”, a completat Poenaru.

Pe locul 5 din Superligă a terminat Ilie Poenaru cu Academica Clinceni în sezonul 2020-2021, când a atins borna cea mai impresionantă din cariera sa de antrenor. FCSB ieşea în acea stagiune vicecampioana României, iar titlul fusese adjudecat de CFR Cluj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele