Ultima oră
VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!" VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!"
VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii
Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite” Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite”
VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei
E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare
VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor! VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor!

Gigi Becali, fericit după debutul lui Malcom Edjouma la FCSB: „Să îl vedeţi meciurile viitoare!”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 16 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20606677/1/fcsb-chindia-targoviste-liga-1-casa-pariurilor-13-02-2022-2.jpg

Gigi Becali şi l-a dorit mult pe Malcom Edjouma în această perioadă de transferuri şi a reuşit să-l aducă la FCSB. Patronul a oferit şi un prim-verdict după debutul fotbalistului. 

Edjouma abia a sosit la clubul „roş-albastru”, dar a şi debutat. Mijlocaşul s-a aflat pe teren în victoria spectaculoasă din faţa Chindiei Târgovişte. Francezul a fost titular şi a fost înlocuit în minutul 84 cu Răzvan Oaidă. 

„De Edjouma sunt mulţumit, normal. Mi-a plăcut cum a jucat. Dar încă nu l-aţi văzut la adevărata valoare. Să îl vedeţi meciurile următoare după ce se mai acomodează”, a declarat Becali, pentru Fanatik. 

330.000 de euro au achitat „roş-albaştrii” pentru Edjouma. 

Antrenorul Toni Petrea a fost de asemenea mulţumit de noua achiziţie: „A fost ok, mai are nevoie de timp, dar noi nu prea avem timp. Uşor, uşor să se integreze, să joace în continuare şi să fie sănătos”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele