Ultima oră
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan. ”Poate să urle la voi cât o vrea el”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21082312/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-8.jpg

Florin Talpan i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali în privinţa posibilităţii că FCSB să evolueze pe stadionul din Ghencea, administrat de Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Juristul celor de la MApN a dezvăluit că a fost ameninţat inclusiv cu moartea. Gigi Becali a venit cu replica şi a explicat că aceste lucrur extrem de grave nu vin din partea sa.

”Vreau să clarific, tată, un lucru de la început? Nu am nicio legătură cu ameninţările cu moartea pe care acest Talpan susţine că le-a primit şi îi transmit să aibă mare grijă ce vorbeşte public pentru că nu te poţi juca cu asemnea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toţi.

Nu ştiu ce ameninţări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească ameninţări din cauza mea? Nu a zis că am şi pus eu pe cineva să îl ameninţe.

Iar acum să vorbim şi de ăia 36 de milioane de euro. Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi ştiţi cumva? Comandanţii lui ştiu despre ce a vorbit el? Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră şi cine nu intră conta cost pe Ghencea?

Poate să urle la voi cât o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadion e făcut din banii lui Talpan?”
, a declarat patronul de la FCSB, pentru ProSport.

Talpan vrea că Becali să admită că CSA este Steaua

Juristul de la CSA Steaua i-a comunicat lui Becali că trebuie să lase de o parte ”orgoliile prosteşti” şi să recunoască faptul că FCSB nu a primit niciodată palmaresul formaţiei ”militare”.

Talpan a spus că doar atunci ocupanta locului 3 din Superligă va beneficia de o altă deschidere şi va putea să joace pe Ghencea.

”Gigi Becali ar trebui să renunţe la orgoliile prosteşti şi să spună: «Frate, palmaresul aparţine clubului, nu l-am primit», şi atunci să vedeţi, va avea altă deschidere din partea noastră şi va veni să joace şi în Ghencea. Va fi o altă entitate. Dar, trebuie să recunoască lucrul acesta, să fie şi el de bună-credinţă. 

Şi eu dau explicaţii pentru ceea ce fac. Am avut plângeri la Parchet. Din cauza lui Gigi Becali am fost la Parchet de vreo patru ori pentru abuz în serviciu, că nu îi aprob să joace în Ghencea. 

M-am dus la Parchet, am dat explicaţii… El vede numai vina noastră, dar vina lui nu vrea să o vadă!”, a declarat Florin Talpan, conform ProSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele