Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Gigi Becali, îndemnat indirect să îl readucă pe Alex Chipciu la FCSB: ”E profesionist”

FCSB Publicat pe 7 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21089182/1/gigi-becali-2023-132.png

Alexandru Chipciu, 33 de ani, trece prin momente foarte bune la Universitatea Cluj, motiv pentru care Mihai Stoica a recunoscut că s-ar bucura ca mijlocaşul să revină la FCSB, club de la care a plecat în fotbalul european. Oficialul bucureştenilor a fost impresionat de ce a reuşit Chipciu în Ardeal, iar Florin Prunea i-a dat dreptate.

Fostul mare portar, component al ”Generaţiei de Aur”, e de părere că Alex Chipciu e, în primul rând, un model pentru tineri, dar a remarcat şi modul profesionist în care se pregăteşte, aspect pentru care are şi realizările foarte bune din SuperLiga României.

  • În acest sezon, Chipciu are 31 de mecuri, un gol şi două pase decisive. Transfermarkt îl cotează la 550.000 de euro.

Chipciu este un model pentru tinerii jucători, cum se pregăteşte, tot, toată cariera lui. Este un jucător de la care jucătorii trebuie să se inspire, să spună «faci ca şi Chipciu». Nu-s întâmplătoare performanţele lui şi nici vitalitatea nu e! L-ai văzut cum aleargă? Îşi face meseria, îşi face treaba, asta înseamnă să fii profesionist”, a spus Florin Prunea la ProSport.

FCSB este echipa la care Alexandru Chipciu a strâns cele mai multe prezenţe în cariera sa, 169, în care a marcat de 34 de ori şi a furnizat alte 38 de pase de gol.

Actualul căpitan al Universităţii Cluj a câştigat alături de ”roş-albaştri” de 3 ori campionatul, de câte o dată Cupa şi Supercupa României, şi de două ori Cupa Ligii.

Opiniile specilaiştilor Prima Sport, despre evoluţiile lui Alex Chipciu 

Lucian Goian, Răzvan Pleşca şi Mirel Albon, analişti ai televiziunii Prima Sport, au discutat în cadrul emisiunii Fotbal Show despre posibilitatea ca Alexandru Chipciu să se întoarcă la FCSB, la finalul sezonului curent.

Specialiştii Prima Sport au căzut de comun acord că nu îl văd pe căpitanul Universităţii Cluj să rişte să intre într-un con de umbră din cauza temperamentalului Gigi Becali, mai ales ţinând cont că jucătorul în vârstă de 33 de ani se află într-o perioadă în care a reuşit să îşi redreseze frumos cariera.

”Nu cred şi nu cred că ar fi benefic pentru nimeni. În primul rând, are o vârstă, are un statut bun la U Cluj, se vede că îi place. Cred că i se termină contractul cu CFR în vară şi cred că cea mai bună echipă pentru el în acest moment al carierei este U Cluj.

Se duce acolo şi poate după o etapă sau o repriză nu mai joacă şi intră într-un con de umbră. A avut o carieră frumoasă, a jucat la echipa naţională, a jucat la un club mare cum e Anderlecht. Cred că să te retragi la U Cluj e cel mai frumos, din punctul meu de vedere, dar vom vedea.”, a comentat Mirel Albon, antrenorul Politehnicii Timişoara, lidera Ligii 1 la fotbal feminin.

Fostului selecţioner al naţionalei feminine a României i-a dat dreptate şi Răzvan Pleşca. Portarul emblematic al ”defunctei” Gaz Metan Mediaş, retras în 2021, a amintit despre cazurile lui Adrian Popa şi Claudiu Keşeru de la FCSB: ”Aveţi dreptate! Ne aducem aminte ce au păţit Adi Popa şi Keşeru. S-au întors la FCSB şi a doua experienţă a fost...când ai o anumită vârstă, totuşi...”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele