Ultima oră
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

Gigi Becali îşi pune baza în U. Craiova. Patronul FCSB-ului, convins că oltenii o pot încurca pe CFR Cluj: ”Am vorbit cu Rotaru”

FCSB Publicat pe 11 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20702708/1/rps-6917.jpg

FCSB se gândeşte la titlu în Casa Liga 1, dar are nevoie de o mână de ajutor şi din partea Universităţii Craiova, care poate încurca CFR Cluj în etapa următoare. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a declarat că îşi pune mare încredere într-o victorie a oltenilor, chiar dacă e posibil să nu joace cu echipa standard.

U. Craiova vrea Cupa României, dar Becali e convins că oltenii pot pune probleme CFR-ului şi dacă vor juca pe teren cu rezervele, cu jucători precum Nistor, Matei, Koljic. De altfel, omul de afaceri a declarat că a vorbit cu omologul său din Bănie, care i-a spus că va trata ultimele meciuri ale sezonului cu seriozitate.

Normal (n.r. - că CSU poate câştiga cu CFR), adică, pe situaţia asta, la forma în care e Craiova, la decăderea pe care o au ei... au jucători cu experienţă, îşi pot reveni doar din punct de vedere al tăriei, dar nu ca joc.

Nici nu poţi cere să joace la 100%, ei joacă cartea lor, fiecare face cum ştie, dar să nu joace cu copiii, poate juca cu rezervele, în care am încredere. Şi care e problema? Nistor, Matei, Koljic, care e rezervă, unul din ei, Cîmpanu sau Gustavo, Căpăţînă. Au jucători cu care pot aborda, nu poţi să ceri: „Pierdeţi voi finala Cupei că sunt eu Becali”. Aşa făceam şi eu, nu poţi cere asta.

Am vorbit cu Rotaru acum două săptămâni, mi-a zis: Gigi, noi ţintim locul 2, dacă nu putem la locul 2, vom odihni câţiva pentru Cupă, pentru că vrem să jucăm finala”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Efort financiar minim! Ce salarii au Mamut şi Dumiter, atacanţii pe care Becali vrea să-i păstreze la FCSB

Gigi Becali începe să-şi facă planurile pentru sezonul viitor, iar atacanţii Ivan Mamut (24 de ani) şi Andrei Dumiter (23 de ani) au şanse mari să rămână sub comanda lui Toni Petrea sau a viitorului antrenor, mai ales dacă roş-albaştrii vor câştiga lupta cu CFR Cluj pentru titlul de campioană.

Omul de afaceri care conduce FCSB îşi creionează stagiunea 2022/2023 în funcţie de calificarea în grupele unei competiţii europene, obiectiv care, odată atins, i-ar oferi un alt orizont economic. Unul care-i include pe Mamut şi Dumiter, doi atacanţi veniţi de pe banca de rezerve şi decisivi în două meciuri importante, victoria de la Piteşti, din sezonul regular, şi cea cu U. Craiova, de duminică seară.

Ambii se vor afla în lot şi stagiunea viitoare, iar efortul financiar pe care-l face Gigi Becali nu e unul mare. Mamut are un salariu de 10.000 de euro, leafă care nu-l aduce în topul remuneraţiilor de la FCSB, în timp ce Dumiter are unul dintre cele mai mici salari din lot, 7.000 de euro. În cazul lui Dumiter, acesta ar putea avea parte de o mărire, urmând să primească o ofertă de prelungire din partea lui Becali.

"Şi Dumiter, şi Mamutu...Dacă vă aduceţi aminte, Dumiter a dat gol în ultima secundă cu Piteşti. Dacă luăm campionatul, sigur intrăm în Europa League, e vreo 20 de milioane, nu mai contează cheltuiala de câteva sute de mii dacă luăm campionatul. Mamutu mai are contract, dar lui Dumiter îi prelungesc", a declarat Becali, luni dimineaţă, la Pro Arena.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele