Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Gigi Becali nu este supărat pe primarul din Voluntari. ”Dar tot îi dau felicitări când mă întâlnesc cu el”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20715983/1/gb.jpg

Gigi Becali a venit cu o nouă reacţie despre finul său, Florentin Pandele, pe care l-a acuzat că a vrut să îi încurce pe FCSB în Casa Liga 1, pentru ca cei de la CFR Cluj să bifeze un nou titlu.

Latifundiarul din Pipera a declarat că nu mai este supărat pe edil , deşi remiza dintre FCSB şi FC Voluntari a trimis al cincilea titlu la rând în Gruia.

„Nu ai unde să vorbeşti, că nu are telefon. Nu poţi să stai cu un fin supărat de la fotbal o sută de ani. A fost o mâhnire, nu poţi fi supărat. Nu se poate ca să faci împotriva ta, numai ca să faci rău naşului tău. Dacă tu joci finala Cupei… Ca dovadă, joacă, mă, finala ta, ce ai muncit un an pentru CFR? Ia-ţi, mă, cupa şi du-te în cupele europene! De ce vrei tu să joci cu prima echipă cu FCSB, când tu ai de luat o cupă? Ca dovadă că i-a scos… Ăia nu mai stăteau în ghete, erau sleiţi de puteri. Asta m-a deranjat. Dacă ai cupa de luat, ce treabă ai tu cu CFR-ul, să o ajuţi pe CFR. Nu o să mă cert acum cu finul pentru fotbal. (n.r. – dacă s-a bucurat că Voluntari a pierdut finala cupei) Da! N-am avut unde, ca să-i dau mesaj.

Am vrut să-i dau finei (n.r. – Gabriela Firea), dar mi-a fost jenă, să nu se supere fina pe mine. Am vrut să-i dau, dar am zis că se supără fina. Dar tot îi dau felicitări când mă întâlnesc cu el. Îl iau în braţe. Era normal să joace, dar nu era normal să nu joace pentru ei, adică nu era normal să nu-şi apere interesul lui. Nu era normal să-şi odihnească jucătorii pentru finala cupei, că a muncit un an, omul?”
a spus Becali, pentru Pro Arena.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele