Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali nu se opreşte! FCSB, aproape să rezolve cel de-al treilea transfer al verii

FCSB Publicat pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21607314/3/gigi-becali.jpg

După ce FCSB a perfecţionat deja două transferuri cu care va încerca sa ajungă din nou în grupele UEFA Champions League, roş-albaştri sunt foarte aprope să obţină semnătura unui fotbalist care a avut un sezon foarte bun.

Conform celor de la iDiski Times, Asekho Tiwani (19 ani), jucător ce evolulează pentru Sekhukhune United, ar putea ajunge la FCSB în această vară.

După ce clubul său a anunţat că îi va permite să facă pasul spre Europa la finalul acestui sezon, FCSB a intrat pe fir şi deja a purtat discuţii cu agenţii sud-africanului.

Transferul lui Tiwani s-ar putea face prin filiera prin care a fost realizat şi mutarea lui Siyabonga Ngezana la Bucureşti.

FCSB a realizat până acum două transferuri de marcă în vederea pregătirii pentru viitorul sezon.

Primul a fost David Kiki, fundaş lateral ce a evoluat în 74 de partide în toate competiţiile pentru Farul în perioada 2022-2024. El a fost unul din jucătorii de bază în echipa care câştiga titlul în sezonul 2022-2023. Internaţionalul beninez în vârstă de 30 de ani a efectuat deja vizita medicală şi a semnat contractul, urmând să se prezinte la pregătire pe 14 iunie.

A doua mutare a „roş-albaştrilor” este Daniel Popa, adus de la „U” Cluj pentru 300.000 de euro, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a experimentatului fotbalist.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele