Ultima oră
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1. Al doilea loc ce duce în Superliga rămâne în joc
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului

Gigi Becali poate da lovitura! Un atacant trecut pe la Juventus, propus la FCSB

FCSB Publicat pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21566945/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

Gigi Becali pregăteşte campania de transferuri la FCSB. Omul de afaceri vrea să aducă jucători care să aducă un parcurs european lung.

Unul din posturile cheie este cel de atacant, acolo unde este vizat de ceva timp Louis Munteanu, fotbalist împrumutat de Fiorentina la Farul, sau Denis Alibec, jucător ce evoluează pentru FC Muaither din Qatar.

Însă, pentru latifundiarul din Pipera a mai venit o ofertă ce pare de nerefuzat.

Gigi Becali îşi poate lua golgheter

Potrivit AS.ro, Arnel Jakupovic, fotbalisul în vârstă de 25 de ani de la Maribor, i-a fost propus lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB. Finanţatorul „roş-albaştrilor” ar urma să plătească 1.2 milioane de euro pentru trannsferul vârfului austriac.

Jakupovic este cel mai bun marcator din prima ligă din Slovenia, având 21 de goluri şi 3 pase decisive în acest sezon în toate competiţiile. Atacantul lui Maribor a mai trecut de-a lungul carierei sale pe la echipe precum Domzale (Slovenia), Sturm Graz (Austria), iar junioratul l-a făcut la cluburi mari precum Juventus, Empoli sau Middlesbrough.

Jakupovic are selecţii în toate naţionalele de tineret ale Austriei. Pentru naţionala U21 a marcat 6 goluri în 16 meciuri jucate. Are dublă cetăţenie, austriacă şi bosniacă.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Arnel Jakupovic, potrivit Transfermarkt
  • Vârful austriac mai are contract cu Mariobor până în 2025

Gigi Becali, ofertă pentru Louis Munteanu

Louis Munteanu (21 de ani) este de departe cel mai curtat fotbalist al momentului din Superliga. Atacantul a fost cedat sub formă de împrumut la Farul, fiind cedat de Fiorentina.

 

Gigi Becali a anunţat cât este dispus să ofere. Patronul liderului din Superliga este dispus să ofere maxim 400.000 de euro pentru tânărul atacant al formaţiei italiene.

„Louis Munteanu e o soluţie de viitor. El mai are contract un an cu Fiorentina, cum să dau un milion jumate pe el? Peste jumătate de an e liber. Dau 400.000 maxim. Ei vor să scoată banii pe care i-au plătit pe el.

Alibec, dacă e liber, e bun, te foloseşti de el. Îi faci contract pe un an şi îţi faci treaba cu el. Trebuie riscat. Aş risca 2-3 milioane, dar pot lua 50.

Eu să iau acum campionatul şi după ştiu ce să fac, am învăţat din greşeli. Nu mai bag echipa a doua să mă"
, a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele