Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Gigi Becali, prima reacţie, după ce a aflat cu cine ar putea juca FCSB în Conference League. ”Mă gândesc să trecem de Dunajska Streda, apoi vom vedea ce urmează”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 2 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20801245/1/bec.jpg

UEFA a stabilit, marţi, posibilele adversare ale echipelor din România în play-off-ul Conference League, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi trebuie să treacă din adversarele din turul trei preliminar pentru a ajunge în play-off.

În turul trei preliminar al Conference League, FCSB va întâlni echipa din Slovacia Dunajska Streda, miercuri, în deplasare, de la ora 21.30, în prima manşă. Dacă vor merge mai departe, atunci elevii lui Nicolae Dică vor întâlni câştigătoarei ”dublei” Viking FK (Norvegia)/Sligo Rovers FC (Irlanda).

Gigi Becali a oferit o reacţie, imediat după tragerea la sorţi. El a punctat că e focusat ca FCSB  să treacă de Dunajska Streda.

”Nu vreau să comentez, momentan. Mă gândesc să trecem de Dunajska Streda, apoi vom vedea ce urmează şi în play-off”, a declarat Becali, pentru Orange Sport.

Meciurile se vor disputa la 18 august turul şi 25 august returul. Echipele care se vor impune în play-off se vor califica în grupele competiţiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele