Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid

Gigi Becali, reacţie categorică după ce CFR a luat al 5-lea titlu la rând în Casa Liga 1. Intervenţia patronului FCSB-ului

FCSB Publicat pe 16 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20707919/1/rps8209.jpg

Gigi Becali a avut o reacţie dură în dimineaţa de după ce CFR Cluj a cucerit al 5-lea titlu la rând în Casa Liga 1. Omul de afaceri a afirmat că nu a avut mari emoţii în meciul dintre ardeleni şi U. Craiova, pentru că ştia că nu mai stă la mâna lui. FCSB avea nevoie ca oltenii să nu piardă pentru a mai putea spera la campionat, ceea ce nu s-a întâmplat.

Becali, aşa cum era de aşteptat, nu avea cum să treacă peste cele două faze suspecte de offside din ultimele zile. Una dintre ele a dus la egalul dintre FCSB şi FC Voluntari, în care avantajaţi au fost ilfovenii, iar a doua în CFR – FC Voluntari, în urma căreia gazdele au marcat primul gol.

Întrebat dacă îi felicită pe ardeleni pentru cucerirea unui nou titlu, Gigi Becali a afirmat că nu poate să facă asta, date fiind circumstanţele de mai sus.

Nu am avut aşa mari emoţii, nu ştiu de ce. Cred că nu mai eram la mâna noastră şi d-asta. Am avut aşteptări de la Craiova, dar am văzut golul acela, primul, unde nu a fost fault la lovitura liberă şi a fost şi offside apoi. Normal, ei nu au câştigat campionatul, pentru că la ora asta sunt două offsiduri. Dacă îl câştigi cu hoţie... . A fost offside la noi, e offside, ce să mai? Ce să mai facem altceva?

Nu am ce să spun, din punctul meu de vedere nu au câştigat campionatul pentru că au făcut-o din offside. Gata, nu am ce să mai comentez! CFR a fost mereu avantajată, toată viaţa ei, de când s-a născut. A fost cea mai puternică echipă din România, acum nu mai e. Nu mai are putere fotbalistică. Poţi să ai puterea Clujului şi ce vrei tu, nu mai contează.

Dacă jucam cu ei finala, era altceva. CFR a fost puternică cât a fost şi echipa puternică, acum nu mai e.

Eu nu cred în hoţie şi nedreptate, bă! Ce, eu felicit offsidurile şi golurile date incorect? Niciodată nu pot să felicit aşa ceva. Cum să îi feliciţi dacă fac numai mizerii? Juca vreodată Voluntari dacă nu dădea prime CFR?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Şi Ionuţ Panţîru a fost ironic

Ionuţ Panţîru a reacţionat după ce CFR Cluj a luat un nou titlu în Casa Liga 1. Chiar dacă nu a jucat nici măcar un minut în această stagiune, fundaşul FCSB-ului a fost cu ochii pe campionat, în speranţa că echipa la care e legitimat va reuşi, de această dată, să se impună.

Nu a fost aşa, dar Ionuţ Panţîru a sperat ca, aseară, Universitatea Craiova să încurce CFR Cluj şi partida din ultima etapă, dintre FCSB şi CFR, să fie decisivă pentru titlu. Fundaşul bucureştenilor s-a luat de faptul că primul gol al ardelenilor în meciul cu U. Craiova a fost marcat din poziţie neregulamentară.

Să vină VAR-ul, zic”, a fost mesajul postat de Panţîru pe Instagram.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele