Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Gigi Becali, reacţie despre un eventual transfer a lui Baba Alhassan. ”Voi credeţi că eu mă apuc să cumpăr toată Liga 1?”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20867921/1/bec.jpg

Gigi Becali a negat că vrea să îl transfere pe Baba Alhassan. Jucătorul celor de la Hermannstadt a atras atenţia, după un start de sezon impresionat. Mijlocaşul ghanez ar putea fi subiectul unui transfer important, dar nu la FCSB, echipă care a cumpărat considerabil din Superliga în ultima perioadă.

”Cine mi-l propune, tată? Dacă unii au o marfă de vânzare, gata, hop cu ea la Gigi Becali? Voi credeţi că eu mă apuc să cumpăr toată Liga 1? Şi ăsta cât oare o costa?

De la 1 milion de euro în sus, nu? Pe ce post este? Mijlocaş central? Păi nu îl am acolo pe Olaru? Nu, tată! Nu e adevărat. Nu mă interesează niciun Alhassan. Şi nici vreau să spun lucruri aiurea de băiat că nu îl ştiu”, a declarat Becali, pentru ProSport.

Alhassan a venit în octombrie 2020 la FC Hermannstadt, liber de contract, iar în toată perioada aceasta a prins 64 de meciuri, a marcat de 14 ori şi a oferit trei pase decisive.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele