Ultima oră
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară
Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai

Gigi Becali, reacţie după FCSB - Viking: ”N-am văzut în viaţa mea, în 20 de ani, o echipă atât de slabă. Nu am văzut aşa ceva! Am pierdut că aşa a vrut Dumnezeu”

FCSB Publicat pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20824253/1/gigi-becali.jpg

Gigi Becali a reacţionat după meciul FCSB-ului cu Viking, din manşa tur a play-off-ului Conference League, de aseară, de pe Arena Naţională. Chiar dacă echipa sa a cedat cu 1-2, Becali e convins că Nicolae Dică va duce echipa în grupe.

Referitor la Darius Olaru, Becali a afirmat că va fi amendat cu 5.000 de euro pentru faptul că a fost avertizat cu cartonaşul galben pe finalul meciului, ceea ce a condus la suspendarea acestuia pentru retur. Modul inutil în care a primit galben mijlocaşul l-a făcut pe omul de afaceri să accepte decizia lui Nicolae Dică, purtând o discuţie cu antrenorul pe această temă după confruntarea cu nordicii.

În privinţa meciului, chiar dacă FCSB a arătat foarte rău cu Viking, Becali consideră că echipa lui se putea impune la câteva goluri dacă bucureştenii n-ar fi primit primul gol la scurt timp după ce Florinel Coman deschisese scorul.

Impresie... e bine, chiar dacă am mâncat bătaie. Nu am emoţii, putem să ne calificăm. Numai dacă e Dumnezeu împotriva noastră nu ne calificăm. Nu am văzut în viaţa mea, în 20 de ani, o echipă atât de slabă. Nu am văzut aşa ceva! Am pierdut că aşa a vrut Dumnezeu, dacă vrea Dumnezeu se întâmplă.

Nu îmi fac probleme, pentru că nu are cum o echipă să reziste 90 de minute fără gol primit. E adevărat că regret primul gol, pentru că ei ar fi ieşit la joc. Atunci, cred că marcam 3-4 goluri şi eram asiguraţi.

Olaru va avea o amendă de 5.000 de euro, am vorbit şi eu cu Dică. Nu poţi să faci aşa ceva. Ianis Stoica la fel, a faultat şi au tras ăia de timp”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Nicolae Dică, reacţie după FCSB - Viking 

FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

FCSB a condus cu 1-0, prin golul marcat de Coman ‘3. Pentru oaspeţi au înscris Kabran ‘5 şi Bjorshol ’35. Returul va avea loc joia viitoare.

Suntem dezamăgiţi cu toţii, pentru că e un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Am deschis scorul, apoi am primit rapid gol pe o neatenţie. Apoi golul doi al lor a venit după o fază fixă. Eu cred că putem întoarce.

Orice scor ar fi fost am fi mers acolo încrezători că ne putem califica în grupe. Am discutat cu jucătorii, suntem încrezători că putem câştiga meciul retur şi ne putem califica”, a declarat Nicolae Dică.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele