Ultima oră
Transfer spectaculos reuşit de Universitatea Cluj chiar înainte de finalul campionatului. Anunţul oficial a fost făcut Transfer spectaculos reuşit de Universitatea Cluj chiar înainte de finalul campionatului. Anunţul oficial a fost făcut
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare despre penalty-urile din meciul cu UTA. ”Să urle aia de la CFR cât vor ei, dar şi cei care ţin cu ei”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20495136/1/beca.jpg

FCSB a învins, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa UTA Arad, în etapa a 18-a din Casa Liga 1. Gazdele au marcat din două penalty-uri controversate. Au înscris: Tănase '22 (p), '81 (p) / Roger '72.

Toni Petrea nu a avut multe de spus despre fazele controversate ale partidei, însă a punctat faptul că echipa sa a meritat victoria. Tehnicianul s-a declarat frustrat de faptul că CFR are în continuare un avans mare în fruntea clasamentului.

Patronul echipei, Gigi Becali a venit cu o reacţie pe acest subiect şi este de părere că deciziile centralului au fost corecte şi a trimis ”săgeţi” către rivalii de la FCSB.

 „Vă spun sincer că îmi pare rau de băiatul ala, Balint, atât. În rest, nu mă interesează de nimeni. Să urle aia de la CFR cât vor ei, dar şi cei care ţin cu ei. Prea s-au invătat ca CFR să fure şi FCSB să fie furată.

Câte campionate am pierdut eu din cauza arbitrilor? De ce nu s-a urlat aşa? Aseară mai era un pic şi era înmormântare peste tot. Oriunde mă uitam, toţi comentau că echipa mea a câştigat cu arbitrii.

Hai că vă spun pe rând. La primul gol a fost cot în piept, la revedere şi 11 metri. Iar la al doilea gol nu a iesit mingea afară cu toată circumferinţa.

Ce atâtea comentarii? Dar când noi eram furaţi de ce nu se ţipa atât? A ajuns Becali acum hoţul hoţilor?”,
a spus Becali, pentru ProSport.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele