Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Gigi Becali relansează lupta la titlul! Decizia uluitoare pe care vrea să o ia finanţatorul

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21543391/1/becali.jpg

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, duminică seară. În urma acestui succes, formaţia bucureşteană s-a distanţat la şapte puncte în faţa Universităţii Craiova.

Cele două contracandidate la titlul au meci direct, în etapa viitoare. În cazul unei victorii, oltenii ar avea şanse cel puţin matematice să o egaleze sau chiar întreacă pe FCSB, până la finalul turului!

Concret, diferenţa ar deveni de doar patru puncte, iar Universitatea Craiova le va întâlni, în următoarele două etape, pe Sepsi şi Farul. Ambele meciuri vor avea loc la Craiova.

De cealaltă parte, FCSB va juca, în deplasare, două derby-uri: cu Rapid şi CFR Cluj, iar partidele sunt deschise oricărui rezultat.

În acest context, meciul cu oltenii devine esenţial pentru lider, iar Becali se gândeşte să ia o decizie greu de înţeles. Finanţatorul de la FCSB consideră că Ngezana ar putea juca fundaş dreapta, iar o asemenea schimbare în primul 11 s-ar putea dovedi fatală. Practic, Becali se gândeşte să facă experimente pe o poziţie crucială în meciul cu Universitatea Craiova. Ngezana, dacă va fi titular în flancul drept al apărării, îl va avea adversar direct pe Mitriţă, omul momentului în Superligă!

”Nu ştim dacă e Ngezana la ora asta. Dacă e Ngezana, poate să joace şi Chiricheş şi Dawa. Poate să joace unul fundaş dreapta acolo, ca să nu mai respire. Ngezana dacă e fundaş dreapta…

El a jucat şi fundaş dreapta. Nu vezi că are viteză. Dacă ai viteză, forţă, poţi să joci acolo oricând. Deocamdată nu ştim echipa la ora asta. Trebuie să mă gândesc săptămâna asta.

Să mă consult şi cu ei că nu mai fac… Lipsesc câţiva jucători şi trebuie să mă consult cu Charalambous, cu Pintilii şi cu Meme Stoica. Hotărârea finală o iau eu. Cum ar fi mai bine, ce ar fi mai bine.

Ei mi-au spus că Vali Creţu se prezintă foarte rău. A fost răcit şi ne întrebam ce facem cu Creţu? Ca dovadă, s-a văzut”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele