Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Gigi Becali s-a convins şi a dat un verdict clar: ”Ilie Haralambie e peste Pintilii sută la sută!”. Va mai ajunge vreodată fostul mijlocaş la cârma FCSB-ului? ǀ EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 21 apr 2023
mail-share icon Email

Elias Charalambous a început cu dreptul la FCSB. Tehnicianul a fost surprins în repetate rânduri dând indicaţii la meciuri, lucru ce arată că este implicat serios la echipă.

Becali a fost nevoit să îl aducă la echipă, deoarece nu mai avea antrenor cu licenţă PRO. 

Leo Strizu nu a mai suportat situaţia în care era implicat şi a decis să plece de la echipă, iar Mihai Pintilii nu poate fi antrenorul oficial atât timp cât nu are studiile necesare. 

La început, patronul FCSB a dat de înţeles că tot Mihai Pintilii va fi cel care va decide la echipa, iar noul antrenorul nu este decât o ”marionetă” care va sta pe bancă, va susţine conferinţe de presă şi va da declaraţii după meci. 

Totuşi, într-o intervenţie telefonică în direct la Prima Sport, Becali a oferit mai multe declaraţii surprinzătoare. Patronul FCSB susţine că Elias Charalambous este sută la sută peste Mihai Pintilii şi că a reuşit să ducă echipa la alt nivel. 

”Ilie Haralambie e peste Pintilii sută la sută!”

”Ilie Haralambie m-a impresionat pentru că noi ştiam că echipa are valoare, dar nu ştiam că poate să joace în aşa mare viteză, să nu poată lăsa adversarii să respire. E peste Pintilii, sută la sută (n.r. - Charambous e antrenorul)! Este peste Pintilii, vă spun sută la sută! Nu l-am luat să fie peste Pintilii, dar şi-a luat singur dreptul!”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Elias Charalambous a obţinut mai multe victorii în acest sezon, inclusiv cu Farul Constanţa, iar acest lucru îi dă şanse mare FCSB-ului la titlu. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele