Ultima oră
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa lui Claudiu Keşeru! Atacantul revine în lotul roş-albaştrilor: „Prima dată când a venit era bombă”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 23 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20648344/1/kk.jpg

Gigi Becali a răspuns pozitiv rugăminţii lui Mircea Lucescu şi a acceptat să găzduiască echipa U19 a lui Dinamo Kiev, în baza FCSB-ului din Berceni. Cei doi au făcut şi o vizită împreună, astăzi.

În timpul turului de la Academia FCSB, Becali a avut o întâlnire şi cu Claudiu Keşeru, cel pe care a afirmat că nu vrea să-l mai vadă în lotul „roş-albaştrilor”. 

„M-am întâlnit cu el. I-am spus: «băi, o să mai primeşti şanse». I-am spus că prima dată când a venit era bombă, putea juca la orice echipă. După, nu mi-a mai plăcut. A zis că şi-a revenit. O să mai primească o şansă. Poate avem nevoie de el. E posibil. El nu ştiu ce mi-a zis, de o accidentare, ceva cu gheaţă, în Antalya. Acum ar fi bine”, a spus Becali, potrivit GSP.

În privinţa lui Andrei Vlad, patronul FCSB nu a făcut prea multe comentarii şi a dat de înţeles că pentru moment Târnovanu nu poate fi scos din primul 11: „Mă întrebaţi pe mine când revine? Păi apără Târnovan. Când vine Vlad, nu ştiu. Târnovanu nu greşeşte niciodată”. 

Keşeru are 5 goluri şi 3 pase decisive pentru FCSB, în acest sezon, într-un total de 18 apariţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele