Ultima oră
VIDEO ǀ ULUITOR! Interviul lui Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă al Farului: „Stai puţin, ne cerţi?”
VIDEO ǀ ULUITOR! Interviul lui Enes Sali, întrerupt de ofiţerul de presă al Farului: „Stai puţin, ne cerţi?”
”Am motivat echipa şi am reuşit”. Petev continuă parcursul perfect şi în Cupă ”Am motivat echipa şi am reuşit”. Petev continuă parcursul perfect şi în Cupă
Trupa lui Gică Hagi a luat 4 goluri de la Universitatea Craiova. "Ăştia suntem, ăştia vom fi” Trupa lui Gică Hagi a luat 4 goluri de la Universitatea Craiova. "Ăştia suntem, ăştia vom fi”
România - Croaţia 0-1. Naţionala de fotbal feminin a încheiat fără victorie prima campanie din istorie în Liga Naţiunilor România - Croaţia 0-1. Naţionala de fotbal feminin a încheiat fără victorie prima campanie din istorie în Liga Naţiunilor
VIDEO ǀ Danemarca - România 31-18, pe Prima Sport 1. Încheiem prima fază a grupelor cu un duel stelar împotriva ţării gazdă VIDEO ǀ Danemarca - România 31-18, pe Prima Sport 1. Încheiem prima fază a grupelor cu un duel stelar împotriva ţării gazdă
SCM Timişoara, prima înfrângere în Alpe Adria Cup SCM Timişoara, prima înfrângere în Alpe Adria Cup

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB. ”Titlul e obiectivul, indiscutabil”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20877439/1/fcsb-fc-arges-superliga-superbet-2-10-2022.jpg

Gigi Becali este total nemulţumit de poziţia ocupată de FCSB în SuperLigă şi e gata să schimbe strategia echipei pentru a putea obţine rezultate mai bune în a doua parte a sezonului regulat.

FCSB se află în acest moment pe locul 13 în campionatul României, cu doar 11 puncte adunate în 10 meciuri şi vine după victoria cu greu obţinută, 3-2, cu FC Argeş.

Finanţatorul lui FCSB a decis să sacrifice meciurile rămase din Conference League, chiar dacă ”roş-albaştrii” încă au şanse mari la calificare din grupă, pentru ca echipa sa să obţină rezultate mai bune în campionat. Astfel că Dică va alinia un prim 11 mai slab în cele două meciuri cu Silkeborg şi în partidele cu Anderlecht şi West Ham.

"Mulţi jucători vor fi menajaţi în Europa, pentru a nu pierde pasul cu cele din play-off. Dacă le băteam pe West Ham şi Anderlecht, era altceva. Cât timp noi am vândut cu neparticipări în Europa şi l-am vândut pe Man cu record all time, nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm, nu e problemă.

Titlul e obiectivul, indiscutabil. Absolut, cred că avem şanse şi vom avea în a doua parte a campionatului, care chiar contează, o echipă mult mai bună decât acum. Revine şi Cristea şi vom avea soluţii. Fac calcule bune de obicei", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele