Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali se gândeşte la un nou transfer pentru FCSB: ”Nouă ne trebuie un număr 9!”

FCSB Publicat pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20807831/1/gigi-becali-llie-poenaru-fcsb-1.jpg

Egalul cu CS Mioveni din etapa a 4-a, 1-1, îl poate determina pe Gigi Becali să mai facă un transfer. Finanţatorul ”roş-albaştrilor” a ajuns la concluzia că echipa sa nu a avut atacant, motiv pentru care a scăpat şansa de obţine prima victorie în Superligă.

În acest moment, pe postul de atacant central FCSB se bazează pe Ianis Stoica (19 ani) şi Bogdan Rusu (32 de ani). Gigi Becali consideră că mai tânărul vârf nu are valoare pentru postul pe care îl joacă, în timp ce despre experimentatul jucător adus chiar de la CS Mioveni are o părere mult mai bună.

”Dacă aveam atacant aseară (n.r.- sâmbătă seară), era altceva. Dar nu am avut atacant. Ianis, dacă era atacant, dădea gol. S-a simţit lipsa lui Rusu. 

Nici Işfan nu e atacant. E tot ca Miculescu. Nouă ne trebuie un număr 9. Îl avem doar Rusu, care e bun şi îmi place.”, a declarat Gigi Becali, la ProArena.

Echipele CS Mioveni şi FCSB au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul din etapa a patra a Superligii. 

Mioveni a deschis scorul în prima repriză la o fază la care Ovidiu Popescu l-a talonat pe Vlad Pop şi s-a accidentat, Pop a continuat acţiunea, a centrat, iar Ionuţ Balaur a marcat cu un şut deviat de Adrian Şut, în minutul 26.

David Miculescu a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 79, dintr-o centrare a lui Olaru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele