Ultima oră
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea din activitate
Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma Nadal, în direct de la 14:00, pe Prima Sport 2! Adversar-surpriză pe zgura de la Roma
Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?” Gigi Becali s-a dezlănuţuit şi a făcut praf un antrenor din Superliga: „E cumva de talia mea?”
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul de la FCSB şi s-a decis! „Să vedem dacă ne putem baza pe el”

FCSB Publicat pe 27 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21573524/1/becali.png

Gigi Becali a dezvăluit că monitorizează atent situaţia unui jucător de la FCSB şi va decide la finalul sezonului ce se va întâmpla cu el.

  • FCSB o întâlneşte pe Farul, astăzi, de la 20:30, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu număruş 7 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

FCSB ar putea deveni campioană după meciul cu Farul, dacă va reuşi să nu piardă partida. Gigi Becali plănuieşte să facă o analiză a lotului în următoarele etape, dacă „roş-albaştrii” îşi vor adjudeca titlul în etapa 7-a.

Unul dintre jucătorii pe care patronul FCSB-ului ar vrea să îi vadă la treabă este Ionuţ Panţîru, fundaşul dreapta care a absentat timp de trei ani din cauza mai multor accidentări. Gigi Becali a transmis că jucătorul trebuie să îl convingă pentru a rămâne la echipă.

Eu tot timpul am întrebat de Panţîru, el spune că poate, ei (n.r. cei din staff) spun să mai vedem, jucătorii şi antrenorii nu prea îl bagă.

Dar dacă mâine seară o să fim campioni, Panţîru va intra şi va juca titular, ca să vedem dacă ne putem baza pe el pentru sezonul viitor”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele