Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Gigi Becali şi-a recunoscut vina pentru înfrângerea cu Farul. ”Am făcut greşeli la schimbări. Nu trebuia băgat Omrani”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21001911/1/gigi-becali.jpg

FCSB a pierdut dramatic în faţa Farului, cu scorul de 3-2, după ce a primit două goluri în mai puţin de două minute. Gigi Becali nu e supărat pentru înfrângerea echipei sala şi a recunoscut că el a ”ordonat” schimbările care au dus la revenirea ”marinarilor” de la 2-1.

Patronul ”roş-albaştrilor” şi-a recunoscut vina din partida pierdută de echipa sa în ultimele minute şi consideră că schimbările nu au ajutat-o pe FCSB, ba din contră au fost cele care au decis meciul în favoarea echipei din Constanţa. Cu toate acestea finanţatorul vicecampioanei României nu e supărat după derby-ul pierdut cu una dintre contracandidatele la titlu. 

”Nu m-am supărat aşa de tare, pentru că a fost un eveniment. La final, m-am gândit că nu mai sunt ca înainte, cu patimă. Până la urmă, asta e viaţa lui Gică, fotbalul. S-ar fi mâhnit el, dacă lua bătaie. La el contează numai fotbalul, la mine, nu. Aşa a vrut Dumnezeu.

Dacă era chestiune de joc, era o problemă. Golul trei a fost valabil. Plus că am avut multe ocazii, mingea a fost numai la noi. Am făcut greşeli la schimbări. Nu trebuia băgat Omrani. A dat şi acel autogol....a dat în minge...aşa fost să fie. Problemă nu e. Cui să-i reproşez schimbările? Mie să-mi reproşez? (n.r. - râde). Păi, îmi reproşez, dacă e”, a declarat Gigi Becali.

Anunţul momentului la FCSB! Meciul cu CFR Cluj ar putea fi ultimul pentru Ştefan Târnovanu

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru a-l ceda pe Darius Olaru, împărţită într-un milion de euro pentru împrumut încă din iarna curentă şi alte 4 milioane achitate pentru transferul definitiv în vară.

Totuşi, patronul celor de la FCSB a refuzat oferta pentru că încă mai speră ca echipa sa să câştige campionatul. În plus, Becali nu a fost mulţumit nici de plata eşalonată pe care dorea să o facă echipa respectivă.

”Am avut ofertă pe Olaru, de 5 milioane. Îmi dădeau un milion acum şi 4 în vară, când era opţiune obligatorie. Nu ştiu de unde era oferta, habar n-am. Am zis că pe mine nu mă interesează contractele îmbârligate, n-am acceptat.

Nu vreau 4 milioane în 4 ani, că n-am nevoie de bani. Vreau clar: un milion acum, două milioane peste 6 luni şi două milioane peste alte 6 luni. Puteam să-l dau împrumut pe Olaru până în vară, să-l închiriez cu un milion, dar e jucător important, pierzi campionatul fără el”, a declarat Gigi Becali.

Un gol şi 4 pase de gol a reuşit Darius Olaru (24 de ani) în 21 de meciuri, în actualul sezon, în Superligă. 5,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olaru, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele