Ultima oră
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

Gigi Becali speră să dea lovitura cu Andrea Compagno. ”Am nevoie să câştig cu el doi ani şi să iau banii”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20920801/1/fcsb-fc-arges-superliga-superbet-2-10-2022-1.jpg

Andrea Compagno (26 de ani) este unul din jucătorii constanţi ai celor de la FCSB. Atacantul italian a fost transferat de la FCU Craiova, pentru suma de 1.5 milioane de euro.

Gigi Becali şi-a făcut deja planurile şi speră să dea o nouă lovitură financiară. Patronul de la FCSB vrea să ia două titluri în Superliga şi să acceadă în grupele Champions League, după care să obţină în jur de 3 milioane de euro.

”Am nevoie să câştig cu el doi ani şi să iau banii. Cred că voi lua dublu. Vreau să îmi scot banii.  După ce câştig două campionate cu el şi intru în Liga Campionilor, poate să plece şi gratis. Nu e departe Liga Campionilor, o să vedem”, a declarat Becali, pentru Pro Arena

Gigi Becali a primit o nouă ofertă pentru unul dintre oamenii de bază de la FCSB. ”Banii, banii şi iar bani! Fără bani, eu nu pot să fac fotbal”

 

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a dezvăluit că nu duce lipsă de oferte pentru jucătorii săi şi a avut două propuneri pentru Andrei Cordea şi Malcom Edjouma.

Latifundiarul din Pipera a anunţat că a primit o ofertă de două milioane de euro în schimbul lui Cordea, dar a refuzat-o fără să stea mult pe gânduri, considerând că unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei ”roş-albastre” valorează mult mai mult. Patronul lui FCSB nu a dezvăluit numele echipei care a făcut oferta, dar a adăugat că a avut o ofertă şi pentru Edjouma.

”Am avut acum ofertă pe Cordea. Da, două milioane de euro! I-am zis: <<Dă-i, mă, drumul de aici, că mă supăr pe tine!>>. Am avut ofertă şi pe Edjouma. Vând tot ce este pe bani. Vând, cumpăr, asta fac eu, cumpăr şi vând.

Eu tot vă spun un lucru vouă. Banii, banii şi iar bani! Fără bani, eu nu pot să fac fotbal, intru în faliment. Uitaţi-vă la Dinamo, uitaţi-vă la Astra Giurgiu. «Am nevoie de bani», spunea Napoleon ca să câştige războiul. Obişnuiţi-vă că am nevoie de bani. Ce spirit? Spiritul nu se poate fără bani. E vorba doar de bani. Nici o biserică nu faci fără bani”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

  • Andrei Cordea este cotat de site-ul de specialitate, Transfermarkt.com, la 1.5 milioane de euro.
  • Extrema lui FCSB este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei bucureştene, reuşind să marcheze 8 goluri şi să ofere 5 assist-uri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele