Ultima oră
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!

Gigi Becali, surprins de reacţia lui Mihai Rotaru înainte de CFR – U. Craiova: ”Staţi aşa, că nu înţeleg!”

FCSB Publicat pe 15 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20707132/1/rps-6917.jpg

Gigi Becali nu a lăsat să treacă prea mult timp până să reacţioneze la declaraţia lui Mihai Rotaru cu privire la faptul că Universitatea Craiova nu va putea trimite pe teren cel mai bun prim 11 în derby-ul cu CFR Cluj, din cauza faptului că sunt câţiva jucători accidentaţi în lotul lui Laurenţiu Reghecampf.

Omul de afaceri care deţine FCSB a declarat că e surprins de anunţul lui Rotaru, în condiţiile în care stabilise de la bun început ceva cu el. Becali va fi cu ochii pe CFR Cluj – U. Craiova, meci LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro în această seară de la ora 21:30. În cazul unui succes, ardelenii vor cuceri un nou titlu în Casa Liga 1.

Staţi aşa, că nu înţeleg! Păi cum vine asta? Acum are jucători cu probleme medicale şi pe ăia vrea să îi menajeze?

În fine, este doar vina noastră că am ajuns la mâna lor. Că am luat golul doi cu Voluntari din ofsaid a văzut o ţară întreagă. Dar noi am fost proşti că nu am ştiut să ţinem de minge în ultimele cinci minute. Trebuia să o plimbăm stânga-dreapta şi cu asta basta, nu să verticalizăm noi jocul în ultimele minute.

Dacă noi ştiam să gestionăm finalul partidei cu FC Voluntari, nu mai stăteam acum la mâna lui Rotaru. Să facă ce vrea el la Cluj. O să mă uit şi eu la meci să văd cum se va juca”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

CFR Cluj - U. Craiova, LIVE de la 21:30 pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro 

CFR Cluj – Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1, se joacă duminică, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1. Golurile, ratările, potenţialele decizii controversate de arbitraj în absenţa VAR şi alte faze importante ale partidei vor fi redate în format live video de către site-ul www.primasport.ro. De asemenea, duelul între granzii Ligii 1 poate fi accesat şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

CFR Cluj (54 de puncte) este obligată să câştige împotriva Universităţii Craiova pentru a termina pe primul loc în campionat.

Universitatea Craiova nu mai are absolut nicio motivaţie pe plan sportiv în acest campionat. Oltenii şi-au asigurat matematic locul 3 ce duce la barajul pentru preliminariile din Conference League contra câştigătoareai duelului dintre locul 7 şi 8 din Casa Liga 1 (primele două poziţii din play-out) şi nu mai au şanse nici pentru poziţia secundă ocupată de FCSB.

Desigur, dacă va câştiga Cupa României, formaţia din Craiova va fi sigură de prezenţa sa în cupele europene. Totuşi, Universitatea Craiova are obligaţia morală să îşi respecte statulul de echipă mare a campionatului şi să dea tot ce are mai bun pentru a o învinge pe CFR Cluj, aşa cum a făcut şi în eşecul nemeritat contra celor de la FCSB.

Chiar antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-a arătat deranjat de acuzaţiile care au fost aduse echipei sale după înfrângerea cu FCSB, când Universitatea deja nu mai avea nicio miză înaintea jocului cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova a chinuit serios în meciurile directe din acest sezon CFR Cluj, chiar mai mult decât a reuşit să o facă FCSB. Oltenii au început sezonul cu un trofeu, Supercupa României, câştigată la penalty-uri în faţa ardelenilor. După aceea, în turul sezonului regular, au cedat în Gruia cu 1-0.

A venit revanşa din 16-imile Cupei României, când ”leii” s-au impus în faţa ”feroviarilor” cu acelaşi scor. Apoi, în returul sezonului regular, Gustavo a adus un punct Universităţii Craiova pe Ion Oblemenco în minutul 90 + 6, stabilind scorul final de 1-1. Tot în minutul 90 + 6, doar că în turul play-off-ului, golul lui Roguljic stabilea victoria oltenilor pe teren propriu cu scorul de 3-2!

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele