Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Gigi Becali, suspendat şi amendat

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21544379/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Gigi Becali a fost suspendat şi amendat de către Comisia de Disciplină. Sancţiunea a venit ca urmare a derapajului pe care finanţatorul de la FCSB l-a avut la adresa Cristinei Trandafir, arbitru în camera VAR la meciul dintre lider şi FC Botoşani.

Becali a primit o suspendare de 6 luni şi o amendă de 50.000 de lei. În plus, clubul FCSB a primit şi ea o amendă, de 5.000 de lei.

”În temeiul art. 12, 14 Bis şi 15 raportat la art. 54/1 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu Avertisment şi penalitate de 10.000 lei, iar Clubul FC FCSB SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

În temeiul art. 12, 14 Bis şi 15 raportat la art. 60 Bis al. 1 – 2a din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancţionează cu Avertisment şi penalitate de 10.000 lei.

În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu suspendare 6 (şase) luni şi penalitate de 50.000 lei În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancţiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (şase) luni şi penalitate de 50.000 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancţiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (şase) luni şi penalitate de 50.000 lei”, este motivarea Comisiei de Disciplină.

Declaraţia lui Gigi Becali

”De vină a fost femeia de la VAR, care nici pe ea nu sunt supărat, că aia e sora mea, se împărtăşeşte la biserică şi nu sunt supărat pe oamenii cu care mă împărtăşesc, niciodată.

Numai că ea... îi dau un sfat acum... Nu sunt supărat pe ea, dar îi dau un sfat. Vrea să-i îndeplinească Dumnezeu cerinţele, ce cere ea acolo? Să se lase de arbitraj sau să se ducă să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbaţi. Şi îi va ajuta Dumnezeu dorinţele... că ştie ea la ce mă refer. Că ea vine la noi acolo la biserică, în Berceni? (n.r. - biserica din cantonamentul FCSB-ului)

Dar vezi acum? Cum să mai apară ea acum acolo? (n.r. - la biserica din Berceni) Deci nu e supărat nimeni, femeia vine la biserică, asta este, se împărtăşeşte cu noi, este sora noastră.

Vine o femeie... bă, dacă pui femeie... vine o femeie şi zice: 'domnule, roşu'. Bă, eşti nebun la cap? Lasă, bă, femeile la femei, bărbaţii la bărbaţi. Aţi înnebunit cu totul? O luăm razna cu toţii, cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii la lupta, la jocuri, mă?

Ca dovadă, bine, a făcut Dumnezeu dreptate. Ea, săraca, ea nu-şi dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat.

Dacă era ea, avea inteligenţă... dar femeie, ce vrei? Pui să arbitreze femeia pe bărbat, se alege praful. Bă, eu nu minimalizez femeile, că eu le iubesc mai mult ca voi. De ce le iubesc mai mult? Că eu am una şi o iubesc până la moarte. Şi mor în orice secundă pentru nevasta mea şi pentru fetele mele”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele