Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali, ”umilinţă” pentru cei de la CSA Steaua? Patronul FCSB vrea să sărbătorească câştigarea titlului în Ghencea: ”În ultima etapă va fi frumos. Festivitate cu artificii!”

FCSB Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21055691/2/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986. 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să amâne pentru data de 16 martie pronunţarea unui verdict în cazul procesului dintre CSA Steaua şi FCSB, în privinţa palmaresului echipei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni. 

FCSB a încercat să joace pe noul stadion din Ghencea, dar nu a fost lăsată. Totuşi, un proiect de lege i-ar putea permite echipei lui Becali să joace pe arena unde evoluează echipa din Liga 2, dar nimic nu este clar, încă. 

Chiar dacă FCSB este pe locul 3 în clasament, Gigi Becali susţine că echipa lui ar putea câştiga titlul. Mai mult decât atât, omul de afaceri a spus că va sărbători titlul în Ghencea. 

”100% o să-l câştigăm. Sunt decizii şi la Timişoara, la Craiova, la Rapid. Câştig şi palmaresul, şi marca. Acum începe să revină la normalitate. 

În ltima etapă e frumos, pe Ghencea, campioni...distracţie! Festivitate cu artificii! Ne închipuim. Numai dacă va fi cu artificii merg pe stadion”, a spus patronul lui FCSB, făcând referire la faptul că în ultimul meci al sezonului joacă cu Rapid, pe teren propriu.

Bănel Nicoliţă s-a enervat în timp ce s-a contrazis cu Florin Talpan: ”N-aţi jucat la Steaua, aţi jucat la FCSB!”

Bănel Nicoliţă: ”Am şi eu o întrebare: Eu la ce echipă am jucat?”

Florin Talpan: ”În ce perioadă aţi jucat dumneavoastră?”

Bănel Nicoliţă: ”În 2005!”

Florin Talpan: ”N-aţi jucat la Steaua, aţi jucat la FCSB!”

Bănel Nicoliţă: ”Păi pe tricoul meu scria Steaua Bucureşti! Am jucat numai la Steaua”

Florin Talpan: ”Aţi fost induşi în eroare, îmi pare rău! N-aţi jucat la Steaua, aţi jucat la FCSB! Nu aţi jucat niciodată la Steaua”

Bănel Nicoliţă: ”Toate tricourile eu le am cu Steaua. Ce fac acum? Îi spun lu’ fiică-mea că am jucat la FCSB?! OK, nu vreau să intru în mai multe amănunte…”

Florin Talpan: ”V-am dat răspunsul foarte clar. Aţi jucat la FCSB. Cei de la UEFA scriu după cum le-au spus cei de la FRF, care nu vor să respecte hotărârile instanţei. Sunt sigur că va veni cineva să-l ia la întrebări pe domnul Burleanu”

Bănel Nicoliţă: ”Eu am jucat la Steaua! Numai la Steaua! Şi pe Bernabeu am mers cu Steaua. Scria Steaua! Eu vorbesc doar fotbalistic, nu mă interesează…”

Florin Talpan: ”Acel meci (n.r. – cu Real Madrid) este jucat de FCSB şi nu e nicio problemă”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele