Ultima oră
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen

Gigi Becali vrea ca FCSB să facă recital în campionat. ”Mă interesează când terminăm sezonul regulat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21384611/1/bec.jpg

FCSB a câştigat pe teren propriu, scor 2-1, cu formaţia FCU Craiova, în etapa a 16-a din Superligă. Gazdele au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de 40 de minute.

Gigi Becali a declarat că FCSB trebuie să termine cu un avans solid în fruntea Superligii. Omul de afaceri consideră că principala rivală la titlu este CFR Cluj.

”Lasă-i în pace dacă nu vrea, las să luăm noi, dacă ei nu vor (n.r. să ia titlul CFR Cluj şi Rapid). Adevărul e că anul ăsta văd, se încurcă şi ei, era puternică CFR, nu se încurca aşa cu echipe mai mici.

Nu mai vreau să vorbesc de alţii, nu e frumos. Tot CFR-ul e (n.r. principala contracandidată la titlu), pentru că are jucători, bine făcuţi, înalţi, puternici, doar că nu ştiu ce să zic.

Mă interesează când terminăm sezonul regulat să avem 5 puncte înjumătăţite, adică 10 diferenţă, să rămânem cu 5 puncte (n.r. în play-off, după înjumătăţire), să fim mai lejer, mai relaxaţi”
, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele