Ultima oră
Stefan Kraft, recital la sărituri cu schiurile. Are procentaj maxim, după primele 4 etape Stefan Kraft, recital la sărituri cu schiurile. Are procentaj maxim, după primele 4 etape
VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Echipele de start VIDEO ǀ FCSB – Oţelul Galaţi, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00. Echipele de start
Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4” Antrenorul lui FCU Craiova, supărat pe jucători. ”Ne pot învinge şi echipele din Liga 3 sau Liga 4”
VIDEO | România - Serbia 21-16, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă! VIDEO | România - Serbia 21-16, pe Prima Sport 2. Primă repriză excelentă!
”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj ”Este o victorie meritată, muncită”. Ioan Ovidiu Sabău continuă parcursul de excepţie la ”U” Cluj
Elena Zaharia, vicecampioană mondială la junioare la tenis de masă Elena Zaharia, vicecampioană mondială la junioare la tenis de masă

Gigi Becali vrea ca FCSB să facă recital în campionat. ”Mă interesează când terminăm sezonul regulat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21384611/1/bec.jpg

FCSB a câştigat pe teren propriu, scor 2-1, cu formaţia FCU Craiova, în etapa a 16-a din Superligă. Gazdele au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de 40 de minute.

Gigi Becali a declarat că FCSB trebuie să termine cu un avans solid în fruntea Superligii. Omul de afaceri consideră că principala rivală la titlu este CFR Cluj.

”Lasă-i în pace dacă nu vrea, las să luăm noi, dacă ei nu vor (n.r. să ia titlul CFR Cluj şi Rapid). Adevărul e că anul ăsta văd, se încurcă şi ei, era puternică CFR, nu se încurca aşa cu echipe mai mici.

Nu mai vreau să vorbesc de alţii, nu e frumos. Tot CFR-ul e (n.r. principala contracandidată la titlu), pentru că are jucători, bine făcuţi, înalţi, puternici, doar că nu ştiu ce să zic.

Mă interesează când terminăm sezonul regulat să avem 5 puncte înjumătăţite, adică 10 diferenţă, să rămânem cu 5 puncte (n.r. în play-off, după înjumătăţire), să fim mai lejer, mai relaxaţi”
, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele