Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Gigi Becali vrea un fost jucător al CFR-ului. Omul de care are neapărată nevoie FCSB. ”Vreau asta”

FCSB Publicat pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21135319/1/profimedia-0485397089.jpg

Gigi Becali vrea să aducă jucători noi la FCSB, după ce ”roş-albaştrii” au ratat pentru al optulea an consecutiv titlul în Superliga. Damjan Djokovic, fostul mijlocaş a lui CFR Cluj, se află pe lista formaţiei bucureştene.

Latifundiarul din Pipera vrea să facă multe schimbări la FCSB după acest sezon, care nu s-a încheiat aşa cum se aştepta el. Becali vrea mai multă forţă în linia de mijloc şi crede că asta i-a lipsit echipei sale în meciul pierdut cu Farul. 

”S-a pierdut la jucători fără bărbăţie, fricoşi. Ovidiu Popescu, în care aveam încredere şi ziceam că are bărbăţie, se ascundea de minge”, a explicat Gigi Becali. 

Gigi Becali îl vrea pe Damjan Djokovic, informează Sport.ro. ”Vreau un bărbat la mijlocul terenului!”.

Croatul evoluează în momentul acest în Arabia Saudită la Al-Raed, echipa antrenată de Marius Şumudică. Mijlocaşul de 33 de ani a plecat în Turcia de la CFR şi a jucat pentru Rizespor şi Adana Demirspor, fiind transferat vara trecută la Al-Read.

  • Djokovic a strâns 28 de apariţii pentru Al-Raed în acest sezon şi a reuşit două goluri şi o pasă decisivă
  • El este cotat la 250.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Djokovic are 4 titluri de campion al României şi o Supercupă câştigate cu CFR Cluj

Încă un jucător şi-a anunţa plecarea de la FCSB

Iulian Cristea şi-a reziliat contractul cu FCSB, după ce a fost criticat aspru în urma prestaţiei slabe din repriza a doua cu Farul.

Fundaşul central a fost accidentat la genunchi aproape tot sezonul, iar revenirea lui nu a fost cea sperată. Cristea a adunat 14 meciuri în Superliga în actuala stagiune, dar evoluţiile sale în tricoul FCSB-ului au fost sub nivelul aşteptărilor.

Cristea a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care şi-a manifestat regretul pentru că nu a reuşit să câştige titlul cu FCSB şi a punctat că la echipă există un colectiv bine închegat.

”Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru aceşti ani petrecuţi aici, plec cu regretul ca nu am reuşit sa câştigam un titlu. Am fost un grup unit, sper sa rămâneţi la fel. Va doresc multă sănătate şi bafta”, a scris Cristea, pe Instagram.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele