Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Gigi Mulţescu a terminat aventura din Turcia şi e pregătit să revină în fotbalul românesc, dar nu ca antrenor

Fotbal Internațional Publicat pe 13 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20738985/1/gigi-multescu-dinamo.jpg

Gigi Mulţescu (70 de ani) a terminat experienţa din Turcia, de la Agri Spor, unde ajunsese la finalul anului trecut pentru a-l ajuta pe Yuksel Yeşilova, care a fost numit principal acolo. Este din nou liber de contract pentru că oamenii din conducerea echipei din liga a 4-a din Turcia au decis să demită tot stafful.

Mulţescu a povestit cum s-a întâmplat tot momentul, care seamănă cu un episod care poate avea loc în orice moment şi în România. ”Am terminat în Turcia. Am încheiat şi am plecat. Nu a fost favorabilă perioada. În general patronii sunt mai deosebiţi, pentru că au puterea banilor.

Şi acolo e la fel, sigur că da! Obiectivul a fost accederea în play-off. Noi ne-am dus acolo, am câştigat de la primul meci şi am ajuns pe locul 3-4. Am avut rezultate foarte bune. Am pierdut un meci şi după ce am adus echipa acolo, s-a supărat că de ce am pierdut şi ne-a dat afară.

Apoi ne-a sunat şi ne-a rugat să ne întoarcem. Eram deja pe drum spre România. Avem şi noi mândria noastră şi nu puteam să ne mai întoarcem. Faptul e consumat. Cam asta s-a întâmplat, aşa pe scurt”, a spus Mulţescu pentru Fanatik, care acum e pregătit să revină în fotbalul românesc.

Vrea să facă parte din stafful unei echipe, dar nu ca antrenor, ci mai mult ca şi consilier tehnic şi consultant:

Mă odihnesc puţin şi vreau să mai antrenez. A fost greu pentru că acolo e o zonă muntoasă şi a fost destul de frig, plus cu pandemia, cu zăpadă, ger şi gheaţă. Ne-a consumat şi asta, mai ales pe mine.

Vom vedea ce se întâmplă, o să mai merg la meciuri şi din vară vom vedea ce o să fie. Mă mai gândesc să antrenez, dar în altă formulă, consilier tehnic, consultant. Există diferite forme în care pot să ajut. Dar să se termine sezonul”.

   

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri