Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Gimnasta Simone Biles a anunţat că s-a logodit cu jucătorul de fotbal american Jonathan Owens

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20606009/1/billes.jpg

Multipla campioană mondială şi olimpică la gimnastică Simone Biles a anunţat, pe reţelele de socializare, că s-a logodit cu jucătorul de fotbal american Jonathan Owens, informează CNN.

"M-am trezit o logodnică”, a scris sportiva de 24 de ani, pe Twitter, alături de câteva fotografii cu Owens şi de cererea în căsătorie făcută de acesta: "Abia aştept să-mi petrec pentru totdeauna viaţa cu tine, eşti tot ce am visat şi mai mult! Hai să ne căsătorim!"

Ea a distribuit mai multe fotografii într-o postare pe contul ei de Instagram, inclusiv un videoclip cu inelul de logodnă.

"Cel mai uşor da", a scris Biles.

Gimnasta şi fotbalistul echipei Houston Texans s-au întâlnit pe internet chiar înainte de declanşarea pandemiei.

Owens a declarat pentru Texas Monthly, în ianuarie 2021, că izolarea care a amânat evenimentele sportive le-a asigurat timpul pentru a se cunoaşte mai bine.

"A fost unul dintre puţinele momente din viaţa ei în care totul a fost închis şi nu a putut face nimic. Aşa că am folosit perioada pentru a ne cunoaşte. A creat legătura noastră şi a făcut-o mai puternică. Acum sunt atât de recunoscător", a spus sportivul de 26 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele